Dossier

Thuis energie besparen is nodig, mogelijk en goed voor de portemonnee

20 mei 2022
économiser l'électricité

Isolatie, verwarming, verlichting, elektrische toestellen, ... Mogelijkheden te over om energie te besparen in je woning. Sommige zaken vereisen een zekere investering, terwijl andere zaken je niks hoeven te kosten. Daarnaast geven we tips om je apparaten gewoon minder te laten verbruiken...

Een kwestie van ingesteldheid

Zuinig omspringen met energie is vandaag niet langer een vrijblijvende keuze. Eigenlijk is het een kwestie van moeten, willen we het hoofd bieden aan de klimaatveranderingen en aan de stijgende energieprijzen.
In dit dossier overlopen we op welke manier je thuis minder energie kunt verbruiken. We kijken naar aandachtspunten, technologieën, de grootste energievreters in je woning en mogelijke verbeteringen.

Betaal minder voor je energie

Laten we beginnen met minder te betalen voor onze energie. Wij zijn voortdurend in de weer om na te gaan welke tarieven voor jou het meest interessant zijn! Maak dus zeker gebruik van onze rekenmodules en diensten. Ze kunnen je veel geld besparen.

  • Op ons energieplatform kun je de hulp van onze digitale assistent inroepen om snel de top-3 van de beste contracten voor jouw verbruiksprofiel te vinden. 

Naar ons energieplatform

Zorg voor minder verbruik

En nu kun je meer ontdekken over de besparingen die je kunt verwezenlijken door een efficiënte isolatie, een goede keuze qua verwarmingsysteem en systeem voor de productie van warm water alsook een oordeelkundige aanpak van het stroomverbruik in de keuken, de wasplaats, jouw hightechtoestellen en je verlichting.