Beste keukenrobot: vergelijk de modellen

Wat is de beste keukenrobot? Onze experts vergelijken de verschillende merken en helpen je kiezen. Ontdek welke keukenrobot de beste is van de test en lees de belangrijkste tips.

Keukenrobots

Welk type keukenrobot wilt u?

Food processor

Food processors zijn in de eerste plaats gemaakt om te hakken, raspen, pureren en snijden. Bij dit type toestel staat de ronde mengkom op een motorunit met roterend hakmes. Over het algemeen is deze kom een pak kleiner dan die van een keukenrobot. Ze zijn uitgerust met verschillende accessoires voor het raspen en schijfjes snijden. Sommige food processors kunnen ook deeg kneden.

Bekijk 31 Keukenrobots

Keukenrobot zonder kookfunctie

Keukenrobots zijn in de eerste plaats ontworpen om te kloppen, mixen en kneden. Deze toestellen zijn uitgerust met een krachtigere motor en hebben ook speciale deeghaken of gardes. Ze zijn ideaal om brooddeeg of allerhande andere bakbereidingen mee te maken. Afhankelijk van de meegeleverde accessoires, kunnen ze soms ook gebruikt worden om te hakken, snijden en raspen.

Bekijk 44 Keukenrobots

Keukenrobot met kookfunctie

Sommige keukenrobots kunnen naast kloppen, mixen en kneden, raspen, hakken en snijden ook ineens een bereiding koken. Dit zijn toestellen die eerder bedoeld zijn voor professionals of amateurkoks en ze kosten dan ook vaak een pak meer dan "gewone" keukenrobots.

Bekijk 10 Keukenrobots

hub-category

Vergelijk en kies

Vergelijk de kwaliteitsscores, de prijs en kenmerken.

85 Keukenrobots

Andere koopwijzers die je misschien ook interessant vindt

Word lid van Testaankoop

Welke voordelen geniet je als lid van Testaankoop? Ontdek er alles over.

Meer info over onze abonnementen