Nieuws

De beste diensten voor het maken van fotoalbums

30 augustus 2022
twee fotoalbums naast laptop waarop een online fotodienst te zien is waar fotoboek gemaakt wordt

Teleurgesteld dat de vakantie alweer voorbij is? Blijf glimlachen en print je vakantiefoto's tegen de beste prijs. Wij helpen je om de beste fotoalbum- of fotoboekafdrukservice te vinden. We geven je ook tips van onze experts over hoe je jouw foto's anders kunt afdrukken. Bekijk snel ons advies.
Een nieuw schooljaar is weer aangebroken. Dus, hoog tijd om je vakantieherinneringen te bewaren. Je kunt je vakantiefoto´s gemakkelijk afdrukken, dat is veel leuker dan ze te laten verdwijnen op je social media timeline of te laten verstoffen in het geheugen van je smartphone.

Online foto's afdrukken

Heb je door de schooldrukte weinig tijd? Wij hebben 20 online fotoafdruksites voor je vergeleken. De belangrijkste criteria die wij beoordeelden waren navigatiegemak, gebruiksgemak van de bewerkingssoftware, snelheid van levering en de prijs en kwaliteit van het eindproduct.

Onze test was gericht op het bestellen van fotoalbums. Wij hebben gekozen voor fotoboeken van minimaal 36 pagina's in "liggend" A4-formaat met een harde fotokaft, op standaard mat papier of vergelijkbaar (eerste prijs). Maar er zijn vele andere modellen en media om je herinneringen af te drukken: 10x15 formaat, mokken, canvas, hout, stof...

Bekijk onze vergelijking van fotodiensten voor het afdrukken van fotoalbums om de aanbieder te vinden die het beste bij je past. Aarzel zeker niet om meerdere websites te bezoeken, want vaak kun je profiteren van bepaalde momenten in het jaar om kortingen te krijgen, zoals het begin van het schooljaar.

Bekijk de beste online fotodiensten

Andere manieren om foto's af te drukken

Er zijn natuurlijk nog andere manieren om je mooiste herinneringen af te drukken. Als je dit liever zelf doet, kun je je zelf wenden tot een drukkerij. In ons uitgebreide dossier vind je tips over hoe je het meeste uit je printer kunt halen.

Je kunt ook rechtstreeks naar een fotograaf gaan of gebruik maken van een fotoafdrukstation dat in sommige winkels te vinden is. Nog steeds niet zeker? Ontdek meer in ons dossier over het afdrukken van foto's.

64 Goede
kwaliteit
Beste
Koop
Online fotodiensten
Referentieprijs  32,15
71 Topkwaliteit
Beste
Koop
Online fotodiensten
Referentieprijs  34,99
56 Redelijke
kwaliteit
Online fotodiensten
Referentieprijs  37,65