Info

Onze labels in je winkelrek

01 februari 2022
onze labels

Bedrijven met producten of diensten die door onze tests en onderzoeken zijn erkend, kunnen intekenen op een licentie om onze labels in hun communicatie te gebruiken. Op die manier proberen we onze testresultaten nog zichtbaarder te maken voor de consument, op het moment en op de plek waar deze het meest nodig zijn.

Inleiding

In bijna 60 jaar bouwden we een sterke reputatie op als verdediger van de rechten van de consument, maar ook als expert in het testen van producten en diensten. Om deze expertise nog meer dienstbaar te maken, moet de informatie die ze oplevert bereikbaarder worden voor de consument op de plek en het moment waarop hij ze nodig heeft. Dat betekent dat we onze communicatie niet meer mogen beperken tot onze eigen kanalen. We moeten dus op zoek gaan naar mogelijkheden om de juiste informatie tot bij de consument te krijgen op het ogenblik van aankoop.

Test Aankoop-labels in licentie

Al sinds het begin voeren wij vergelijkende tests van producten en diensten uit om de consumenten te informeren en hun gezondheid en veiligheid te beschermen. De resultaten van deze tests worden gepubliceerd in onze magazines en op onze site.

Wij stellen onze labels in licentie ter beschikking om de consument nog beter te kunnen begeleiden tijdens een aankoop. Ze vinden onze aanbevelingen terug daar waar en wanneer ze het meest kunnen gebruiken namelijk tijdens een aankoop in een winkel, een online shop, enz.

Ondernemingen of producenten kunnen door onze labels in licentie aan te kopen, onze testresultaten gebruiken voor commerciële en reclamedoeleinden. Zo kunnen ze aangeven dat hun dienst of product uit onze test is gekomen als Beste van de Test, Beste Koop, Eco & Efficiënt, Meest Betrouwbare Merk en TA Approved, wat dus een concurrentievoordeel oplevert.

Hoe herken je een label van Test Aankoop?

De labels vermelden volgende gegevens:

  • het logo van Test Aankoop
  • de behaalde titel (Beste Koop, Beste van de Test, Eco & Efficiënt, Meest Betrouwbare Merk of  TA Approved)
  • de publicatiedatum van de test (voor de labels toegekend op basis van de vergelijkende tests)