Beste vaatwassers: vergelijk soorten en prijzen

Wat is de beste vaatwasser: volledig ingebouwd, gedeeltelijk ingebouwd of vrijstaand? Kies degene die het beste past bij de behoeften van je gezin. Bekijk de vergelijking van de verschillende soorten vaatwassers in onze test. Lees onze gebruikstips.

vaatwassers

Welk type vaatwasser zoek je?

Compact ingebouwd

Deze inbouwmodellen zijn compacter dan de gewone inbouwmodellen en worden ook volledig geïntegreerd in je keuken. In deze toestellen kan het bedieningspaneel ook zowel binnenin als buitenaf zitten.

Bekijk 2 Vaatwassers

Compact vrijstaand

Net als de klassieke vaatwasser kun je deze compactere modellen eender waar installeren, zolang er een waterleiding en afvoer is voorzien.

Bekijk 5 Vaatwassers

Ingebouwd

De inbouwmodellen zijn bedoeld om volledig geïntegreerd te worden in je keuken. Ze worden onder het aanrecht geplaatst en je plaatst er een afdekplaat op die hetzelfde is als die van je keukenkasten. Het bedieningspaneel kan zowel binnenin het toestel zitten als buitenaf.

Bekijk 46 Vaatwassers

Semi-inbouw

Een tussenstap tussen een vrijstaande en ingebouwde vaatwasser. Een onderbouw- of semi-inbouwvaatwasser plaats je onder het aanrecht en is niet voorzien van een afdekplaat maar van een gewone deur. Het bedieningspaneel zit op de voorkant van de deur.

Bekijk 10 Vaatwassers

Vrijstaand

Een klassieke vaatwasser, die eender waar geïnstalleerd kan worden, zolang er een waterleiding en afvoer is voorzien. Deze toestellen zijn op geen enkele manier geïntegreerd in het interieur van je keuken. Het bedieningspaneel bevindt zich aan de buitenkant van het toestel, op de deur.

Bekijk 31 Vaatwassers

Andere koopwijzers die je misschien ook interessant vindt

We kunnen je vóór en na de aankoop helpen

Verschillende diensten om aan je behoeften te voldoen

Hoe kies je een vaatwasser?

Alles wat je moet weten voor je een nieuwe vaatwasser koopt.

NAAR DE KOOPGIDS

Dit vind je misschien ook interessant

Gebruikstips voor vaatwassers

halve lading vaatwasser
Share..

Word lid van Test Aankoop

Welke voordelen geniet je als lid van Test Aankoop? Ontdek er alles over.

Meer info over onze abonnementen