Stofzuigers

69  Getest 4  In het labo

Welke stofzuiger gaat het langst mee? Werkt hij even goed op elke ondergrond? Of maakt hij net verschrikkelijk veel lawaai? Wij testten stofzuigers met en zonder zak. U vindt hier al onze testresultaten zodat u de juiste keuze kunt maken.

Bekijk 73 Stofzuigers
stofzuigers

Welk type stofzuiger wilt u?

Stofzuiger met zak

met zak

Bij een stofzuiger met zak wordt al het vuil en stof in de zak opgeslagen. Hierdoor is de uitblaaslucht over het algemeen schoner dan bij zakloze modellen. Stofzuigers met zak hebben meestal meer capaciteit, waardoor u de zak minder vaak zal moeten leegmaken. Naarmate de zak voller geraakt zal de zuigkracht echter wel lichtjes afnemen.

Bekijk 40 Stofzuigers

Zakloze stofzuiger

zonder zak

Bij een stofzuiger zonder zak wordt al het vuil en stof opgeslagen in een apart reservoir. Dit kan handig zijn als u wilt besparen op de aankoop van stofzakken. Al hebben zakloze stofzuigers ook een aantal nadelen: over het algemeen zijn ze minder efficiënt, lawaaieriger, is de uitblaaslucht vuiler en moet u de opvangbak vaker leeg maken.

Bekijk 33 Stofzuigers

Test-Aankoop raadt aan:

Enkel voor abonnees

Maak de beste keuze voor je stofzuiger dankzij Test Aankoop

Getest voor jou

Producten

Jaarlijks testen wij meer dan 1800 producten zodat je je beste keuze kunt maken.

Vind het perfecte product

Winkelkar

Kun je maar moeilijk een product uit de honderden kiezen? Aarzel niet langer! Kies het product dat het meest voldoet aan je wensen.

koopgids stofzuigers

Hoe kiest u een stofzuiger?

Alles wat u moet weten voor u een nieuwe stofzuiger koopt.

Naar de koopgids 

In deze video ziet u op welke manieren wij stofzuigers testen in het labo.

Hoe wij testen