Info

Onze waarden

31 augustus 2018

Test Aankoop: 60 jaar onafhankelijkheid en toewijding aan de consument

Ons doel is om consumenten te informeren, te verdedigen en te vertegenwoordigen. Wij werken in volledige onafhankelijkheid, zowel op financieel, politiek of ideologisch vlak. Alle voordelen die we halen uit onze activiteiten, worden opnieuw ingezet om onze missie te ondersteunen.

We zijn onafhankelijk

Onze publicaties bevatten geen reclame. We nemen nooit gratis producten aan en voeren nooit een test uit op vraag van de fabrikant. We kiezen enkel gerenommeerde en deskundige laboratoria die zich volledig onafhankelijk opstellen ten opzichte van fabrikanten. We zijn volkomen onafhankelijk en verzekeren de totale objectiviteit van onze onderzoeken en adviezen.

Meer weten over hoe wij testen

We zijn expert

Wij gaan er prat op dat we ons werk uitvoeren met wetenschappelijke nauwkeurigheid, technische vaardigheid en efficiëntie. Onze tests en onderzoeken worden geleid door gekwalificeerde experten en specialisten uit elk domein, die hun kennis aanwenden om consumenten te informeren en hun problemen op te lossen.

We staan dicht bij jou

We zetten ons volledig in om aan de noden van de consumenten te voldoen, om hun rechten en belangen te verdedigen, om hun positie te verbeteren en te versterken op de markt. Daarom bieden wij persoonlijk advies  en vertegenwoordigen wij de stem en de belangen van de consument in alle sociale en institutionele fora.