Beste melkdesserts
Een melkdessert na de maaltijd is een belangrijk onderdeel van onze eetgewoonten geworden. Er zijn echter veel verschillende merken en prijsklassen beschikbaar.
We hebben meer dan 150 melkdesserts getest en geanalyseerd. Onze experts hebben zorgvuldig gekeken naar factoren zoals voedingswaarde, portiegrootte en verwerkingsgraad.
Op zoek naar advies voor je aankoop? Bekijk dan zeker onze gids.
Crèmes
Crèmes zijn desserts die worden gemaakt door melk, room, eieren en/of suiker te mengen, op smaak gebracht met vanille, chocolade, karamel of vruchten.
Mousse
Een mousse is een dessert dat wordt opgeklopt, waardoor je een luchtige of zelfs romige textuur krijgt. Chocolademousse is het meest bekend, maar er bestaat ook mousse met vruchten of karamel.
Pudding
Om pudding te krijgen wordt melk ingedikt en worden er smaakmakers toegevoegd zoals vanille, chocolade en karamel.
Rijstpap
Rijstpap is een romig dessert dat wordt gemaakt door rijst in melk te koken, gezoet en vaak op smaak gebracht met vanille.
Tiramisu
Dit Italiaanse dessert combineert romige mascarpone, sterke koffie en geweekte koekjes, afwisselend in lagen.
We kunnen je vóór en na de aankoop helpen
Verschillende diensten om aan je behoeften te beantwoorden
Hoe kies je een melkdessert?
Bekijk hier de belangrijkste criteria om je melkdessert te kiezen.
Alles wat je moet weten over melkdesserts
Onze tips om van de beste melkdessert te genieten.
Dit vind je misschien ook interessant
Pas de instellingen van de cookies aan om deze video te bekijken. Accepteer "Advertentie cookies"
KLIK HIEROnze recentste publicaties
Word lid van Testaankoop
Welke voordelen geniet je als lid van Testaankoop? Ontdek er alles over.