Rate my Deal - solden

Laat je niet vangen door valse aanbiedingen!

Check hier geteste producten per categorie, merk, model of winkel en scoor de beste deals

of zoek op categorie

Laat je niet vangen door valse koopjes

Gevonden wat je zocht? Voor een mooie prijs, met of zonder korting? Maar is het wel een goed product? En is de prijs echt wel zo spectaculair? Check het met Rate My Deal  voor producten die objectief ook door ons zijn getest. Zo weet je wat een echt goeie deal is.

Rate My Deal

Wat zijn deze deals echt waard?

Goede of slechte deal
Beste deal

Dit is de beste prijs die je op de markt kunt vinden voor dit model.

Goede deal

De kwaliteit van het product wordt beoordeeld in onze tests als "goed" of "uitstekend". De geadverteerde prijs is bovendien maximaal 1% hoger dan het gemiddelde van de laagste prijzen van de afgelopen twaalf maanden.

Slechte deal

Alle andere gevallen.

Score bekijken

Wil je de score zien die voor dit product is behaald tijdens onze tests?

Deze informatie is exclusief voorbehouden aan onze leden

Bekijk ons aanbod

Laat je niet vangen door valse aanbiedingen: veelgestelde vragen

Hoe bepalen jullie of een deal wel of niet de moeite waard is?

Onze prijsexperts analyseren dagelijks honderden prijzen en promoties. Ze beantwoorden daarbij volgende vragen: Hoe is de prijs van dit product geëvolueerd sinds het op de markt is, zowel binnen dezelfde winkel als in vergelijking met andere aanbieders? Wat is de prijs in de andere winkels? Is dit echt wel de beste deal van het moment? Is dit echt wel een interessante promotie, of is het gewoon een korting op de richtprijs van de fabrikant en dus eerder een fake deal?

We ontvangen twee keer per dag prijzen en promoties voor onze geteste producten in de meest betrouwbare webshops en bij een selectie van marktplaatsverkopers. De prijzen en de beschikbaarheid van de producten kunnen echter snel wijzigen.

  • Het is een goede deal als...
    • de kwaliteit van het product in onze tests als "goed" of "uitstekend" wordt beoordeeld EN de geadverteerde prijs maximaal 1% hoger is dan het gemiddelde van de laagste prijzen van de afgelopen twaalf maanden.
  • Het is een slechte deal als...
    • de kwaliteit van het product in onze tests als "goed" of "uitstekend" wordt beoordeeld MAAR de geadverteerde prijs meer dan   1% hoger is dan het gemiddelde van de laagste prijzen van de afgelopen twaalf maanden;
    • de geadverteerde prijs  maximaal 1% hoger is dan het gemiddelde van de laagste prijzen van de afgelopen twaalf maanden. MAAR de kwaliteit van het product in onze vergelijkende tests als "redelijk" of "slecht" wordt beoordeeld;
    • de kwaliteit van het product in onze vergelijkende tests als "redelijk" of "slecht" wordt beoordeeld EN de geadverteerde prijs is meer dan 1% hoger dan het gemiddelde van de laagste prijzen van de afgelopen twaalf maanden.

Hoe bereid ik me voor als ik online wil kopen?

Vrees je voor miskopen, minderwaardige producten of valse kortingen? Volg de 10 tips van onze experts en kom niet voor verrassingen te staan tijdens je koopjesjacht.

 

Hoe weet ik of de kwaliteit van een product goed is?

Raadpleeg onze koopwijzers voor de producten die je interesseren. Onze experts hebben alle producten aan grondige tests onderworpen. Je vindt er ook informatie over wat de goedkoopste prijzen zijn en welke winkels ze toepassen. We updaten deze prijzen twee keer per dag. 

Hoe vind ik betrouwbare webshops?

Ben je niet zeker of het onlineplatform waarop je een promotie hebt gezien wel betrouwbaar is? Onze evaluatie van meer dan 190 webshops kan je helpen. Onze juridische experts analyseerden elke webshop onder meer op productinformatie, wettelijke informatie, aankoopproces en levering, en dienst na verkoop. Waar mogelijk wordt ook de tevredenheidsscore van onze leden in rekening gebracht.  

Ik heb een probleem met een verkoper. Wat nu?

Voldoet het product niet aan de verwachtingen, heb je een probleem met de levering, blijkt de korting vals of ervaar je andere moeilijkheden? Je kunt contact opnemen met onze adviesdienst en bellen naar 02 524 34 34. Een geschil met een verkoper? Stuur je klacht rechtstreeks via onze klachtenbox.  
Problemen met een online handelaar in een ander Europees land? Dan kan het Europees Centrum voor de Consument helpen.