Rate my Deal - solden

Vind een echt goeie deal

Kies geteste producten per categorie, merk, model of winkel

of zoek op categorie

Laat je niet vangen

Gevonden wat je zocht? Voor een mooie prijs, met of zonder korting? Maar is het wel een goed product? En is de prijs echt wel zo spectaculair? Check het met Rate My Deal  voor producten die objectief ook door ons zijn getest. Zo weet je wat een echt goeie deal is.

Rate My Deal

Wat zijn deze deals echt waard?

Goede of slechte deal
Goede deal

De kwaliteit van het product wordt beoordeeld in onze tests als "goed" of "uitstekend" EN de geadverteerde prijs is lager dan of vergelijkbaar (maximaal 10% hoger) met de laagste prijs die in de afgelopen twaalf maanden op de markt is gevonden.

Slechte deal

Alle andere gevallen.

Score bekijken

Wil je de score zien die voor dit product is behaald tijdens onze tests?

Deze informatie is exclusief voorbehouden aan onze leden

Bekijk ons aanbod

Wat je moet weten over goede en slechte deals

Hoe bereid ik me voor als ik een goede deal wil slaan

Hoe bepalen jullie of een deal wel of niet de moeite waard is?

Onze prijsexperts analyseren dagelijks honderden prijzen en promoties, zowel uit folders als online. Ze beantwoorden daarbij volgende vragen: Hoe is de prijs van dit product geëvolueerd sinds het op de markt is, zowel binnen dezelfde winkel als in vergelijking met andere aanbieders? Wat is de prijs in de andere winkels? Is dit echt wel de beste deal van het moment? Is dit echt wel een interessante promotie, of is het gewoon een korting op de richtprijs van de fabrikant en dus eerder een fake deal?

We ontvangen twee keer per dag prijzen en promoties voor onze geteste producten in de meest betrouwbare webshops en bij een selectie van marktplaatsverkopers. De prijzen en de beschikbaarheid van de producten kunnen echter snel wijzigen.

  • Het is een goede deal als...
    • de kwaliteit van het product in onze tests als "goed" of "uitstekend" wordt beoordeeld EN de geadverteerde prijs lager is dan of vergelijkbaar (maximaal 10% hoger) met de laagste prijs die in de afgelopen twaalf maanden op de markt is gevonden.
  • Het is een slechte deal als...
    • de kwaliteit van het product in onze tests als "goed" of "uitstekend" wordt beoordeeld MAAR de geadverteerde prijs ten minste 10% duurder is dan de laagste prijs die de afgelopen twaalf maanden op de markt is gevonden;
    • de geadverteerde prijs lager is dan of vergelijkbaar met (maximaal 10% hoger) de laagste prijs die in de afgelopen twaalf maanden op de markt is gevonden MAAR de kwaliteit van het product in onze vergelijkende tests als "redelijk" of "slecht" wordt beoordeeld;
    • de kwaliteit van het product in onze vergelijkende tests als "redelijk" of "slecht" wordt beoordeeld EN de geadverteerde prijs ten minste 10% duurder is dan de laagste prijs die in de afgelopen twaalf maanden op de markt is gevonden.

Hoe bereid ik me voor als ik online wil kopen?

Vrees je voor miskopen, minderwaardige producten of valse kortingen? Volg de 10 tips van onze experts en kom niet voor verrassingen te staan tijdens je koopjesjacht.

 

Hoe weet ik of de kwaliteit van een product goed is?

Raadpleeg onze koopwijzers voor de producten die je interesseren. Onze experts hebben alle producten aan grondige tests onderworpen. Je vindt er ook informatie over wat de goedkoopste prijzen zijn en welke winkels ze toepassen. We updaten deze prijzen twee keer per dag. 

Hoe vind ik betrouwbare webshops?

Ben je niet zeker of het onlineplatform waarop je een promotie hebt gezien wel betrouwbaar is? Onze evaluatie van meer dan 190 webshops kan je helpen. Onze juridische experts analyseerden elke webshop onder meer op productinformatie, wettelijke informatie, aankoopproces en levering, en dienst na verkoop. Waar mogelijk wordt ook de tevredenheidsscore van onze leden in rekening gebracht.  

Ik heb een probleem met een verkoper. Wat nu?

Voldoet het product niet aan de verwachtingen, heb je een probleem met de levering, blijkt de korting vals of ervaar je andere moeilijkheden? Je kunt contact opnemen met onze adviesdienst en bellen naar 02 524 34 34. Een geschil met een verkoper? Stuur je klacht rechtstreeks via onze klachtenbox.  
Problemen met een online handelaar in een ander Europees land? Dan kan het Europees Centrum voor de Consument helpen.