Beste beschuit en crackers: vergelijk merken
Beschuiten
Beschuiten wordt gemaakt van een deeg dat op brood lijkt dat eerst wordt gebakken, daarna in plakken of doormidden wordt gesneden en vervolgens opnieuw in de oven wordt gedaan om te drogen en te roosteren.
Crackers
Voor crackers heb je bloem, water, olie (koolzaad), zout en gist nodig. Het basisdeeg wordt eerst klaargemaakt, dan uitgerold tot een soort tapijt waarin gaatjes worden geprikt, waarna het wordt gesneden en op hoge temperatuur gebakken. Na het bakken zijn ze lekker krokant.
Cracottes
Cracottes lijken sterk op crackers, met als enige verschil dat ze lichter en luchtiger zijn.
Knäckebröd
Knäckebröd wordt traditioneel gemaakt van roggemeel, water en zout, maar tegenwoordig ook wel van tarwe of andere granen. Knäckebröd wordt slechts enkele minuten gebakken, bij een temperatuur tussen de 200 en 250°C.
We kunnen je vóór en na de aankoop helpen
Verschillende diensten om aan je behoeften te beantwoorden
Hoe kies je je beschuiten?
Bekijk hier de belangrijkste criteria om beschuiten te kiezen.
Pas de instellingen van de cookies aan om deze video te bekijken. Accepteer "Advertentie cookies"
KLIK HIEROnze recentste publicaties
Word lid van Testaankoop
Welke voordelen geniet je als lid van Testaankoop? Ontdek er alles over.