Beste beschuit en crackers: vergelijk merken

Beste beschuit: vergelijk merken

Beschuiten

Beschuiten wordt gemaakt van een deeg dat op brood lijkt dat eerst wordt gebakken, daarna in plakken of doormidden wordt gesneden en vervolgens opnieuw in de oven wordt gedaan om te drogen en te roosteren.

Bekijk 29 soorten beschuiten

Crackers

Voor crackers heb je bloem, water, olie (koolzaad), zout en gist nodig. Het basisdeeg wordt eerst klaargemaakt, dan uitgerold tot een soort tapijt waarin gaatjes worden geprikt, waarna het wordt gesneden en op hoge temperatuur gebakken. Na het bakken zijn ze lekker krokant.

Bekijk 58 soorten crackers

Cracottes

Cracottes lijken sterk op crackers, met als enige verschil dat ze lichter en luchtiger zijn.

Bekijk 34 soorten cracottes

Knäckebröd

Knäckebröd wordt traditioneel gemaakt van roggemeel, water en zout, maar tegenwoordig ook wel van tarwe of andere granen. Knäckebröd wordt slechts enkele minuten gebakken, bij een temperatuur tussen de 200 en 250°C.

Bekijk 22 soorten knäckebröd

We kunnen je vóór en na de aankoop helpen

Verschillende diensten om aan je behoeften te beantwoorden

Hoe kies je je beschuiten?

Bekijk hier de belangrijkste criteria om beschuiten te kiezen.

Naar de koopgids

Vragen?

Neem gerust contact op met onze adviseurs.

Contacteer ons

Onze experts hebben uit de volgende categorieën de beste producten getest

Onze recentste publicaties

volkoren toast beschuit of crackers
Nieuws
Welke beschuit en crackers zijn de beste?

Word lid van Testaankoop

Welke voordelen geniet je als lid van Testaankoop? Ontdek er alles over.

Meer info over onze abonnementen