Dossier

Videostreaming vandaag: een overzicht

29 maart 2017
Videostreaming vandaag: een overzicht

29 maart 2017

VOD, videostreaming, video op aanvraag: welke naam het beestje ook draagt, het principe blijft hetzelfde: u kijkt wanneer u wilt naar wat u wilt, via het internet.

Betalend aanbod via een tv-operator

Sommige digitale tv-operatoren bieden ook een video on demand-service aan.

BeTV

BeTV biedt recente films en themaprogramma‘s aan voor € 29,90/maand.

Eleven Sports Network

Eleven Sports is een sportzender die u kunt bekijken op internet maar die sinds kort ook opgenomen is in het "sportpakket" van de meeste operatoren. U kunt kiezen uit twee kanalen, een voetbalkanaal en een ander kanaal met heel wat sporten (basketbal, handbal, volleybal, wielrennen, tennis, enz.). Elk kanaal heeft een Nederlandstalige en een Franstalige versie.

Meer informatie hier.

Proximus TV

Proximus biedt films en series op aanvraag (via de "Proximus Movies & Series Pass") en heel wat wedstrijden (via "Proximus All Sports"). Sinds december 2014 heeft Proximus ook het aanbod van Netflix opgenomen in Proximus TV (van € 7,99 tot € 11,99/maand).

Meer informatie hier.

Scarlet

Aanbod gelijkaardig aan dat van Proximus met een reeks films en series (Proximus Movies & Series Pass) en heel wat wedstrijden (Proximus All Sports).

Meer informatie hier.

SFR

Met zijn pakket Be Addict biedt SFR een catalogus van 305 films en 24 series via 8 themakanalen.

Meer informatie hier.

Telenet

Telenet biedt heel wat pakketten aan haar abonnees in Vlaanderen en enkele Brusselse gemeenten: Play, Play More et Play Sports.

Meer informatie hier.

Voo

Voo biedt heel wat pakketten aan haar abonnees in Wallonië en enkele Brusselse gemeenten: Be Addict, Canal Play en VOO Sport.

Meer informatie hier.