Internet

Internet: onze vergelijkers

Ontdek onze verschillende simulators en vergelijkers met testresultaten van producten: cloudopslagen, antivirussoftwares en Wifi-versterkers , ... en nog veel meer!

Onze vergelijkers

Internet, televisie, vaste telefonie en gsm

Betaal niet langer te veel voor jouw gsm-, internet- of tv-abonnement. Vind nu het juiste product en profiteer van de laatste promoties. Bespaar tot wel € 286 per jaar.

Vergelijk de tarieven

Webshops vergelijken

Meer en meer consumenten kopen online. Jij ook? Om je te helpen bij het kiezen van de juiste webshop, hebben wij online shops uit verschillende domeinen geëvalueerd. We beoordeelden hun werking op allerlei vlakken. Voor je beslist waar je koopt, kun je dus bekijken hoe een webshop het er vanaf brengt en te weten komen of deze aan je verwachtingen beantwoordt!

Vergelijk en kies

Veiligheids- en antivirussoftware vergelijken

Om je computer te beschermen tegen allerhande virussen, phishing en malware, installeer je het best een goede antivirussoftware. Wij hebben de verschillende programma's naast elkaar gelegd.

Vergelijk en kies

Cloudopslag vergelijken

Cloudopslag is een manier om gegevens op te slaan en te beheren op externe servers beheerd door een cloudopslagserviceprovider. Gebruikers kunnen hun gegevens vanaf elke locatie met internettoegang openen en delen. Het biedt automatische back-ups en gegevensbeveiliging als extra voordelen.

Vergelijk en kies

VPN-software vergelijken

Een VPN-dienst, wat staat voor Virtual Private Network, helpt je online privacy, veiligheid en anonimiteit te verbeteren. Met andere woorden versleutelt deze software je internetverkeer op publieke wifinetwerken zodat je veilig en privé kunt surfen. Naast de prijs van verschillende aanbieders hebben we onder andere ook de snelheid, gebruiksgemak, de features en de veiligheid uitvoerig getest.

Vergelijk en kies

Wachtwoordmanagers vergelijken

Eén enkel paswoord gebruiken voor meerdere accounts raden we sowieso af maar het is onbegonnen werk de vele paswoorden te onthouden en te beheren. Vermijd de wachtwoordtools die in de meeste browsers zijn ingebouwd. Gelukkig zijn er gratis en betalende tools die al je accounts zonder veel moeite beschermen. Wij hebben 18 wachtwoordmanagers getest.

Vergelijk en kies

Foto's online afdrukken: vergelijking

Diensten voor fotoalbums geven je de mogelijkheid om je digitale foto’s op te maken en af te drukken in boekvorm. Er zijn veel opties beschikbaar, maar de prijzen variëren sterk, zelfs binnen eenzelfde dienst.

Vergelijk en kies

Wifi-versterkers vergelijken

Een sterke wifi verbinding verkrijgen is niet vanzelfsprekend. Door de plaatsing van het apparaat en de grootte van je woning kan het wifi signaal doorheen het huis hard verschillen. Er zijn verschillende netwerkapparaten om dit probleem aan te pakken. Vaak wordt er in deze situaties gekozen voor een mesh routers of wifi boosters om het signaal over het huis te verdelen. Ontdek hier de beste producten die door onze experts zijn getest.

Vergelijk en kies