Nieuws

Zo bespaar je met Test Aankoop

06 januari 2022

Om je in tijden van inflatie te helpen je koopkracht te behouden, bieden we je graag een financieel steuntje in de rug. Met behulp van onze tips kun je jaarlijks tot wel 2.000 euro besparen. 

In de supermarkt  

De inhoud van je winkelkar bedraagt gemiddeld 5.355 euro per jaar. Door naar een goedkopere supermarkt in de buurt te gaan, bespaar je gemakkelijk geld op bepaalde consumptiegoederen. Dat geldt voor voedingsmiddelen, maar ook op schoonmaak- en hygiëneproducten. Volgens onze berekeningen kan je hiermee €755 besparen.  

Om de goedkoopste supermarkt in de buurt te vinden, ga je naar onze supermarktmodule.  

Naar de supermarktmodule

 

Telecommunicatie  

Door het juiste telecompakket te kiezen, kun je 54 euro besparen op een all-in-abonnement met vaste lijn, mobiel, internet en digitale televisie. Om voor een optimaal abonnement te kiezen dat goed bij jou past, bekijk je ons telecomplatform.

Naar het telecomplatform

 

Gas, elektriciteit en brandstof  

We maakten een berekening van de besparing op gas, elektriciteit en brandstof op basis van een gezin met een gemiddeld profiel. Met een normale elektriciteitsmeter, een kleine gezinswagen en een gemiddeld gasverbruik, komen we uit op een besparing van €139 op de gasfactuur, €103 voor brandstof en €72 voor elektriciteit.

Ga naar de Energy Guide om de beste deal voor jouw behoeftes te vinden.

Naar het energieplatform

 

Autoverzekering

Op basis van een standaard profiel rekenden we uit dat de besparing voor een BA autoverzekering kan oplopen tot €130. Vraag zelf een gepersonaliseerde offerte aan via ons platform voor autoverzekeringen.

Naar vergelijker autoverzekeringen

 

Daarnaast raden wij aan de gratis Modalizy Hybrid tankkaart te gebruiken. Hiermee profiteer je van lagere prijzen om brandstof te tanken of je hybride of elektrische wagen op te laden. Jaarlijks kan dit je €102,8 schelen. 

 

Zichtrekening en spaarrekening  

Voor een gemiddeld echtpaar is het beste aanbod voor een zichtrekening de KeyPack-rekening van Keytrade Bank. Daarmee kan €107 bespaard worden.  De interessantste rente voor een spaarrekening is die van MeDirect en Santander Consumer Bank. Je bespaart daarmee €25 per jaar.  

Wij helpen je op basis van jouw bankgewoontes de goedkoopste zichtrekening te vinden met behulp van onze zichtrekeningvergelijker.

Naar de koopwijzer zichtrekeningen

 

Autolening en hypothecaire lening  

Voor een autolening voor een elektrische of hybrid auto van 20.000 euro over 48 maanden, bespaar je 50 euro. 

Voor een hypotheek van 200.000 euro over twintig jaar kun je €318 besparen door het aantrekkelijkste aanbod te kiezen.  

Vergelijk hypotheken om de beste deal te vinden.  


Naar koopwijzer hypotheekleningen

 

Hospitalisatieverzekering

Door de beste aanbieding te kiezen, bespaar je al gauw tot €239 euro op je hospitalisatieverzekering. Wij kijken niet alleen naar de huidige jaarlijkse premie, maar ook naar die voor de komende 14 jaar. 

Ontdek welke verzekering je moet kiezen om het meeste geld te besparen door hospitalisatieverzekeringen te vergelijken.


Naar hospitalisatieverzekering vergelijken