Info

Onze labels in je winkelrek

01 februari 2022
labels testaankoop

Bedrijven met producten of diensten die door onze tests en onderzoeken zijn erkend, kunnen intekenen op een licentie om onze labels in hun communicatie te gebruiken. Op die manier proberen we onze testresultaten nog zichtbaarder te maken voor de consument, op het moment en op de plek waar deze het meest nodig zijn.

Beste van de test: beste testresultaten

De Beste van de test-producten en -diensten verdienen dat label op basis van vergelijkende en onafhankelijke testresultaten en analyses.

Het label Beste van de test geeft aan dat een bepaald product of een bepaalde dienst in de tests de beste eindscore heeft behaald volgens verschillende kwaliteitscriteria. Anders gezegd: het is het product of de dienst met de hoogste totale score op basis van de criteria die de experts nauwgezet hebben onderzocht. Er kunnen enkel meerdere Beste van de test worden behaald bij gelijkwaardige resultaten.

Als lid van Testaankoop kun je onze online koopwijzers raadplegen van een groot aantal alledaagse producten en diensten. Dankzij de labels die door de bedrijven op hun producten of diensten worden gebruikt, kun je de Beste van de test rechtstreeks op een advertentie of in een winkelrek zien.

Naar de lijst van Beste van de test-labels op de markt