Info

Onze labels in je winkelrek

01 februari 2022
labels testaankoop

Bedrijven met producten of diensten die door onze tests en onderzoeken zijn erkend, kunnen intekenen op een licentie om onze labels in hun communicatie te gebruiken. Op die manier proberen we onze testresultaten nog zichtbaarder te maken voor de consument, op het moment en op de plek waar deze het meest nodig zijn.

Beste Koop: beste prijs-kwaliteitverhouding

De producten en diensten die het label Beste Koop dragen, krijgen dat na vergelijkende en onafhankelijke testresultaten en analyses.

Het Beste Koop-label houdt niet alleen rekening met het totale resultaat van de verschillende geselecteerde kwaliteitscriteria, maar beoordeelt de producten of diensten die de beste algemene resultaten opleveren in vergelijking met de gemiddelde prijzen: de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Als lid van Test Aankoop kun je onze online koopwijzers raadplegen van een groot aantal alledaagse producten en diensten. Dankzij de labels die door de bedrijven op hun producten of diensten worden gebruikt, kun je de Beste Koop rechtstreeks op een advertentie of in een winkelrek zien!

Naar de lijst van Beste Kopen op de markt