Info

Onze labels in je winkelrek

15 november 2017
Producten getest

Ondernemingen van producten of diensten die wij verkiezen tot Beste Koop of Beste van de Test, kunnen intekenen op een licentie om onze labels in hun communicatie te gebruiken. Op die manier proberen we onze testresultaten nog zichtbaarder te maken voor de consument, op het moment en op de plek waar deze het meest nodig zijn.

De voordelen voor de consument

Ben je een consument? Ontdek de Test Aankoop-labels (Beste Koop en Beste van de Test) in de winkelrekken, terwijl je online winkelt, enz.

Deze labels zijn een nuttig en betrouwbaar hulpmiddel om bewuster producten of diensten te kiezen. Ze geven je een directe indicatie van de prijs-kwaliteitverhouding en/of de kwaliteit van een product dat je in de winkelrekken vindt.

  • De Beste van de Test bekroont het product dat de hoogste globale score behaalt op een aantal zorgvuldig door experten gekozen productcriteria. Uiteraard zijn de gehanteerde criteria afhankelijk van het bewuste product.
  • De Beste Koop houdt niet alleen rekening met het totale testresultaat, maar bekroont de producten met de beste globale scores in verhouding tot de gemiddelde prijs. Dit label duidt de beste prijs-kwaliteitverhouding aan.