Het beste voor jouw huisdier

Gelukkige huisdieren hebben baasjes die hen goed verzorgen, hen gezond te eten geven en er voor zorgen dat al het nodige papierwerk in orde is om een huisdier te houden. Wij helpen die baasjes hier graag bij. Ook als ze een goeie deal willen doen om hun huisdieren nog gelukkig te maken.

30% korting op je eerste bestelling bij Dog Chef!

dogfood

Welk hondenvoer koop je best?

Hondenbrokken bevatten alle essentiële stoffen die je hond nodig heeft. We helpen je goed te kiezen.

dogfood

Testresultaten kattenbakvulling

Wij heben in het lab 20 soorten kattenbakvulling getest op zaken zoals absorberend vermogen, vasthouden van geurtjes, onderhoudsvriendelijkheid en stofemissie.

dogfood

Dit kattenvoer koop je beter niet

Meer dan eens bevatten brokjes of natvoer niet de nodige voedingsstoffen voor je kat. Dat blijkt onze test van 64 producten kattenvoer. Wij vertellen je welke producten je beter niet voorschotelt aan je kat en waarom.

Wat je moet weten over huisdieren

Welke brokken zijn de beste of gewoon de beste koop, wanneer en waarvoor moet je je huisdier laten vaccineren en is een extra verzekering wel nodig, ... Lees het hier en nog veel meer op onze adviespagina’s.

Kattenvoeding: verwenvoer is overbodig 

BESTE KATTENVOER? BEHANDEL JE KAT NIET ALS LUXEPOES

Er zijn talloze soorten kattensnoepjes op de markt. Maar bespaar jezelf het geld: je kat heeft genoeg aan een kleine hoeveelheid basisvoeding en vers drinkwater.

Lees meer
petsinsurance 

HONDENVERZEKERING? GOED IDEE OF WEGGEGOOID GELD?

Kan ik mijn huisdier verzekeren? Ja, sommige verzekeraars stellen speciale polissen voor in het geval je huisdier ziek wordt. Maar let op voor de valstrikken!

Lees meer
vaccine 

VACCINATIE VAN JE HUISDIER, DOEN OF NIET DOEN?

Je hond of kat kan gevaccineerd worden tegen allerlei ziektes. Dat is niet verplicht, maar wel sterk aan te raden.

Lees meer