Voeding en gezondheid onder de loep van logo TA
Dossier

Tips om goeie voornemens vol te houden

01 januari 2021

Beluister onze inspirerende podcast met als gast Sabine Appelmans en leer hoe je je goede voornemens voor het nieuwe jaar kunt volhouden. Dorien en Peter, twee ervaringsdeskundigen, vertellen over hun voornemens in voorgaande jaren en hoe ze het hebben aangepakt om vol te houden.

Goeie voornemens volhouden

Podcast-hosts Simon November en Jens Van Herp vragen zich in Test Talks af hoe ze hun goede voornemens om gezonder te leven voor 2021 zullen volhouden: gezonder eten, meer bewegen en meer rust in hun hoofd. Dat doen ze samen met hun centrale gast Sabine Appelmans, voor altijd 'sportvrouw van het jaar '90 en 91', tenniskampioen en al jaren gezondheidscoach. Met getuigen en experts gaan ze op zoek naar nieuwe inzichten en adviezen over 'wat wel' en 'wat niet' te doen om 2021 gezond te beginnen. En hoe het vol te houden. Luister mee en weet wat te doen. En niet te doen.

Beluister onze podcast over goede voornemens

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

1 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

07/03/2021

Wij zijn reeds 10 jaar actief bij het repair cafe in Tienen, wat mij opvalt is dat vele toestellen niet of moeilijk open te krijgen zijn, ook al beschikken wij over heel asortiment van gereedschappen. Dan begint het pas, het vinden van het vervang onderdeel, nochtans de producent moet zeker op de hoogte zijn welke onderdelen frequent aan vervanging toe zijn. Reparatie advies en ter beschikking stellen van onderdelen zou al een hele verbetering zijn.