Vaatwassers

89  Getest 3  In het labo

Een hekel aan zelf de afwas doen? Vaatwassers doen het vuile werk voor jou. En goed nieuws ze verbruiken steeds minder en minder water en elektriciteit. Al bestaan er grote verschillen van model tot model. Bekijk hier onze gedetailleerde testresultaten en maak de juiste keuze.

Bekijk 92 Vaatwassers
Borden in de vaatwasser.

Welk type vaatwasser zoek je?

Compact ingebouwd

illustration

Deze inbouwmodellen zijn compacter dan de gewone inbouwmodellen en worden ook volledig geïntegreerd in je keuken. In deze toestellen kan het bedieningspaneel ook zowel binnenin als buitenaf zitten.

Bekijk 3 Vaatwassers

Compact vrijstaand

Compact vrijstaande vaatwasser

Net als de klassieke vaatwasser kun je deze compactere modellen eender waar installeren, zolang er een waterleiding en afvoer is voorzien.

Bekijk 4 Vaatwassers

Ingebouwd

ingebouwde vaatwasser

De inbouwmodellen zijn bedoeld om volledig geïntegreerd te worden in je keuken. Ze worden onder het aanrecht geplaatst en je plaatst er een afdekplaat op die hetzelfde is als die van je keukenkasten. Het bedieningspaneel kan zowel binnenin het toestel zitten als buitenaf.

Bekijk 45 Vaatwassers

Semi-inbouw

semi-inbouw vaatwasser

Een tussenstap tussen een vrijstaande en ingebouwde vaatwasser. Een onderbouw- of semi-inbouwvaatwasser plaats je onder het aanrecht en is niet voorzien van een afdekplaat maar van een gewone deur. Het bedieningspaneel zit op de voorkant van de deur.

Bekijk 13 Vaatwassers

Vrijstaand

vrijstaande vaatwasser

Een klassieke vaatwasser, die eender waar geïnstalleerd kan worden, zolang er een waterleiding en afvoer is voorzien. Deze toestellen zijn op geen enkele manier geïntegreerd in het interieur van je keuken. Het bedieningspaneel bevindt zich aan de buitenkant van het toestel, op de deur.

Bekijk 27 Vaatwassers
 Open vaatwasser.

Hoe kies je een vaatwasser?

Alles wat je moet weten voor je een vaatwasser koopt.