Vaatwassers

108  Getest 8  In het labo

Een hekel aan zelf de afwas doen? Vaatwassers doen het vuile werk voor u. En goed nieuws ze verbruiken steeds minder en minder water en elektriciteit. Al bestaan er grote verschillen van model tot model. Bekijk hier onze gedetailleerde testresultaten en maak de juiste keuze.

Bekijk 116 Vaatwassers
vaatwassers

Welk type vaatwasser wilt u?

Ingebouwd

ingebouwde vaatwasser

De inbouwmodellen zijn bedoeld om volledig geïntegreerd te worden in uw keuken. Ze worden onder het aanrecht geplaatst en u plaatst er een afdekplaat op die hetzelfde is als die van uw keukenkasten. Het bedieningspaneel kan zowel binnenin het toestel zitten als buitenaf.

Bekijk 85 Vaatwassers

Semi-inbouw

semi-inbouwe vaatwasser

Een tussenstap tussen een vrijstaande en ingebouwde vaatwasser. Een onderbouw- of semi-inbouwvaatwasser plaatst u onder het aanrecht en is niet voorzien van een afdekplaat maar van een gewone deur. Het bedieningspaneel zit op de voorkant van de deur.

Bekijk 14 Vaatwassers

Vrijstaand

vrijstaande vaatwasser

Een klassieke vaatwasser, die eender waar geïnstalleerd kan worden, zolang er een waterleiding en afvoer is voorzien. Deze toestellen zijn op geen enkele manier geïntegreerd in het interieur van uw keuken. Het bedieningspaneel bevindt zich aan de buitenkant van het toestel, op de deur.

Bekijk 17 Vaatwassers
Vaatwasser

Hoe kiest u een vaatwasser?

Alles wat u moet weten voor u een vaatwasser koopt.

Naar de koopgids 

Hoe wij testen

Hoe wij testen