Vaatwassers

81  Getest 3  In het labo

Een hekel aan zelf de afwas doen? Vaatwassers doen het vuile werk voor jou. En goed nieuws ze verbruiken steeds minder en minder water en elektriciteit. Al bestaan er grote verschillen van model tot model. Bekijk hier onze gedetailleerde testresultaten en maak de juiste keuze.

Bekijk 84 Vaatwassers
vaatwassers

Welk type vaatwasser zoek je?

Compact ingebouwd

Slim build in dishwasher

Deze inbouwmodellen zijn compacter dan de gewone inbouwmodellen en worden ook volledig geïntegreerd in je keuken. In deze toestellen kan het bedieningspaneel ook zowel binnenin als buitenaf zitten.

Bekijk 3 Vaatwassers

Compact vrijstaand

Compact vrijstaande vaatwasser

Net als de klassieke vaatwasser kun je deze compactere modellen eender waar installeren, zolang er een waterleiding en afvoer is voorzien.

Bekijk 2 Vaatwassers

Ingebouwd

ingebouwde vaatwasser

De inbouwmodellen zijn bedoeld om volledig geïntegreerd te worden in je keuken. Ze worden onder het aanrecht geplaatst en je plaatst er een afdekplaat op die hetzelfde is als die van je keukenkasten. Het bedieningspaneel kan zowel binnenin het toestel zitten als buitenaf.

Bekijk 47 Vaatwassers

Vrijstaand

vrijstaande vaatwasser

Een klassieke vaatwasser, die eender waar geïnstalleerd kan worden, zolang er een waterleiding en afvoer is voorzien. Deze toestellen zijn op geen enkele manier geïntegreerd in het interieur van uw keuken. Het bedieningspaneel bevindt zich aan de buitenkant van het toestel, op de deur.

Bekijk 23 Vaatwassers
Vaatwasser

Hoe kies je een vaatwasser?

Alles wat je moet weten voor je een vaatwasser koopt.

Naar de koopgids