Nieuws

Onze tool toont hoe jouw energiekosten omlaag kunnen

13 december 2022
energie, besparen, huis

De energiecrisis is al enkele maanden voelbaar en er is geen beterschap in zicht. Hoe kun je energie besparen in je huis? Onze interactieve tool geeft een volledig beeld van hoe je je woning energiezuiniger kunt maken.

3 stappen om je energiekosten te verlagen

Een huis dat energie morst, slaat gaten in het budget. Je kunt de energiekosten van je huis verlagen door enkele veranderingen aan te brengen en voorzichtig te zijn met je aankopen. Met ons interactieve huis kun je door het hele huis lopen met tips voor elke verdieping en elk type installatie.

 

Energie-efficiëntie dankzij betere isolatie

Een energievriendelijke woning is in de eerste plaats een goed geïsoleerde woning. Ons interactieve huis bespreekt alle elementen die de energie-efficiëntie van uw huis waarborgen. Het keuzemenu toont alles, van dakisolatie tot ventilatiesystemen.

Door te klikken op een installatie, krijg je de voordelen ervan te zien. Stel dat je geïnteresseerd bent in het isoleren van je gevel. Door op de gevel van het interactieve huis te klikken, ontdek je hoe je dat moet aanpakken, welke afwerkingen er mogelijk zijn en de mogelijke besparing, in dit geval € 2 600 per jaar.

energie, besparen, huis

Hernieuwbare energie en eigen productie

Hernieuwbare energie maakt je minder afhankelijk van fossiele energie, waarvan de prijs sterk kan schommelen. Wil je zonnepanelen installeren? Ons interactieve huis geeft informatie over de installatie en het rendement. Je vindt het in het menu "Geef prioriteit aan hernieuwbare energie en zelfproductie".

energie, besparen, huis

Besparen op energieaankopen

Wil je veranderen van energieleverancier? Wij selecteren de meest geschikte leverancier voor jouw woonsituatie.

Welke veranderingen brengt de keuze van een nieuwe leverancier mee? Hoe bereken je de beste prijs? Hoe kies je een groen energiecontract? Wij beantwoorden al je vragen over dit thema onder "Bespaar geld op je energie-aankopen" van ons interactieve huis. Naast deskundig advies geven we juridisch advies bij het vinden van energiecontracten.

naar onze energietool

Wij zoeken een vakman voor jouw werken

Wij zoeken een vakman bij je in de buurt voor het installeren van isolatie, een ventilatiesysteem of een condensatieketel. Wij garanderen dat de aannemer kwaliteitsmaterialen gebruikt en het werk binnen een redelijke termijn en tegen een eerlijke prijs uitvoert.

Nog vragen?

Als je klikt op "FAQ" vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Via de chat kun je rechtstreeks contact opnemen met een van onze experts.

Voor meer informatie over energie en hoe te besparen, kun je ons energieplatform raadplegen.

naar onze energiedossiers

Of bel onze energielijn op 0800 50 020, van maandag tot vrijdag, van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 17 uur (tot 16 uur op vrijdag).

bel onze energielijn