Nieuws

VOO vernieuwt zijn bundels zonder prijsverhoging

19 november 2019

De kabeloperator VOO steekt zijn bundels en tarieven in een nieuw jasje. De meeste tarieven veranderen van naam en de downloadsnelheid van sommige bundels gaat omhoog, maar gelukkig de prijs niet. Wij zetten het even voor jou op een rijtje.

Binnen de bundels voor 2play, 3play of 4play biedt VOO nu twee opties aan: Relax of Max. Bij Relax is je internetsnelheid maximaal 125 Mbps, terwijl je bij Max tot 400 Mbps kunt ontvangen. Bij de Max-formule stijgt ook de uploadsnelheid van 10 Mbps naar 20 Mbps. Relax vervangt de vroegere wahoo-bundels en Max de vroegere tatoo-bundels. De all-in-bundel van VOO heette vroeger pack One, maar wordt nu omgedoopt tot Quatro Relax en Quatro Max. Quatro Max blijft aan € 95 per maand met 1 inbegrepen mobiel abonnement met onbeperkt bellen en sms’en en 12 GB mobiele data. Daarnaast is er nu ook Quatro Relax aan € 82,95 per maand met 1 inbegrepen mobiel abonnement met onbeperkt bellen en sms’en en 10 GB mobiele data.

Voor een dergelijk gebruik is VOO met Quatro Relax ruim € 6 per maand goedkoper dan Orange en ruim € 13 per maand goedkoper dan Proximus. Telenet, de Vlaamse kabeltegenhanger, is met Wigo 15 GB ruim € 32 per maand duurder dan Quatro Relax.

Wil je zelf nagaan of de nieuwe bundels van VOO iets voor jou zijn, neem dan een kijkje op onze koopwijzer telecom

Ga naar onze koopwijzer telecom

Mobiel abonnement Hero

Met Hero blijft VOO over een van de scherpste tarieven beschikken op de markt voor mobiele gsm-abonnementen. Het breidt de mogelijkheden voor dit tarief nu verder uit met een extra DataBoost optie van 18 GB. Voor een VOO Mobile Hero abonnement met onbeperkt bellen en sms’en en 20 GB mobiele data betaal je € 44 per maand. Ben je op zoek naar zo’n (quasi) onbeperkt mobiel abonnement dan ben je goedkoper af met Unlimited Da Da Ta van Mobile Vikings aan € 29 per maand.

Bestaande klanten moeten zelf overstappen

Enkel de klanten van het vroegere pack One worden automatisch overgezet naar het nieuwe Quatro Max. Alle overige klanten moeten zelf contact opnemen met de klantendienst om zich te laten overzetten op de nieuwste formules om van de verhoogde internetsnelheden te kunnen genieten.

Wij juichen toe dat VOO kiest voor een verhoging van de internetsnelheden, zoals Telenet in september ook al deed, zonder een prijsstijging. Maar het is niet omdat er nu geen prijsstijging aan gekoppeld is dat deze binnen enkele maanden niet alsnog wordt doorgevoerd. De voorbije jaren vindt de jaarlijkse prijsstijging van VOO (zoals die van Telenet) tijdens de zomerperiode plaats. Wij volgen het verder voor je op en informeren je bij de volgende veranderingen bij de telecomoperatoren in ons land. Zorg in tussentijd dat je voor jouw verbruik het juiste pakket van diensten afneemt. Vergelijk nu via onze koopwijzer telecom.

Ga naar onze koopwijzer telecom