Nieuws

Pas op voor fake deals van Coolblue, Exellent en Krëfel

12 juli 2022
ipad te koop tijdens solden heeft 50 procent korting sticker en ligt in berenklem

De solden is al even bezig, maar na bijna twee weken zien we nog steeds misleidende aanbiedingen in de online schappen liggen. Verkopers pakken graag uit met veelbelovende promoties, maar in werkelijkheid zijn sommige aanbiedingen niet meer dan een mooi verpakte leugen. We hebben opnieuw een aantal fake deals voor je uitgezocht. 

Onze prijsexperts analyseren dagelijks honderden prijzen en promoties voor jou. Door de prijsevolutie nauwlettend in de gaten te houden, kunnen zij je vertellen of je wel écht een goede deal in handen hebt. Eerder maakten wij al een selectie van een aantal fake deals tijdens de solden voor je.

Bekijk hier de laatste fake deals die wij zijn tegengekomen:

Systeemcamera Nikon Z 6II met Z 24-70 bij Coolblue

Opvallende “deal” bij Coolblue: een Nikon camera die zogezegd met 300 euro korting wordt verkocht, terwijl de prijs voor deze systeemcamera de afgelopen tijd eigenlijk altijd stabiel is gebleven. De huidige prijs waaraan de camera wordt verkocht is €2679 en werd de afgelopen weken exact aan die prijs verkocht, en dus niet 2979.

 

 

Prijsevolutie systeemcamera Nikon Z 6II met Z 24-70 bij Coolblue

 

Dit fototoestel van Nikon is daarnaast zelfs goedkoper te krijgen in andere webshops, namelijk voor 2479 bij Krëfel en 2484 bij Dynamic Digital FNAC.

Meer camera´s vergelijken? Bekijk dan zeker alle onze testresultaten in de koopwijzer fototoestellen.

Wasmachine Whirlpool FEBBE 9468 WV F bij Exellent

Op de website van Exellent staat wel een hele slechte deal. De prijs voor een wasmachine van Whirlpool zou oorspronkelijk €679 kosten en naar een “spetterende prijs” van €449,99 zijn gedaald. In werkelijkheid was de wasmachine in juni slechts twee dagen te koop aan de doorgestreepte prijs. De rest van de maand was deze Whirlpool wasmachine voornamelijk te koop voor €479,99, slechts €30 meer dan de promoprijs. Een bijzonder teleurstellende deal dus.

 

 

Prijsevolutie Wasmachine Whirlpool FEBBE 9468 WV F bij Exellent

Wanneer je een kijkje neemt bij de testresultaten van deze Whirpool wasmachine, kun je ook de beste prijs van andere webshops terugvinden. Daar zien we zelfs dat meerdere onlinewinkels dezelfde wasmachine voor minder geld aanbieden.

 

 

Meer wasmachines vergelijken? In onze vergelijker vind je de testresultaten van maar liefst 99 wasmachines.

Televisie LG OLED55A26LA bij Krëfel

Een OLED TV van LG met maar liefst 22% korting? Dat klinkt te mooi om waar te zijn. En dat is het ook. De doorgestreepte referentieprijs van €1799 blijkt namelijk hartstikke nep. Deze televisie werd namelijk tot 6 juni aan een prijs van 1499 verkocht, en helemaal niet voor de doorgestreepte prijs. De korting is dus maar 7% en komt helaas niet in de buurt van de beloofde 22%.

 

 

Prijsevolutie Televisie LG OLED55A26LA bij Krëfel

Op zoek naar een nieuwe televisie? Bekijk dan eens al onze testresultaten. Hier vind je bovenstaande LG TV ook nog eens aan een betere prijs in andere webshops.

Rate My Deal

Heb jij écht een goeie deal te pakken? Of is het product in je winkelmandje net als bovenstaande voorbeelden ook een fake deal? Neem zeker een kijkje op ons Rate my Deal platform om het uit te vinden.

Naar Rate My Deal platform