Nieuws

"TA Approved"-label voor mondmaskers van bij ons

23 november 2021

Met ons labelconcept "Goedgekeurd door Test Aankoop" komen we tegemoet aan jullie stijgende vraag naar lokale producten met redelijke prijzen en een goede kwaliteit. Deltrian, Belgische fabrikant van mondmaskers, verdiende in 2020 het "TA Approved"-label als allereerste. Bovendien garandeert Deltrian dat hun maskers veilig en volledig vrij zijn van schadelijke stoffen.

De Belgische mondmaskerfabrikant Deltrian uit Fleurus (Henegouwen) mocht vorig jaar als eerste pronken met ons nieuwe label “TA Approved” (Goedgekeurd door Test Aankoop). Die erkenning wordt toegekend na een marktonderzoek, contacten met de fabrikant en een conformiteitstest in het labo.

De "DeltriGex"-mondmaskers van Deltrian (€ 9,98 voor vijf stuks) beantwoorden aan onze vereisten. Bovendien zijn ze herbruikbaar en tot 25 keer wasbaar, waardoor ze ook betaalbaar zijn. Goed nieuws in een gezondheidscontext waar het dragen van een mondmasker opnieuw sterk wordt aanbevolen. 

Niet onbelangrijk tot slot, is het feit dat deze maskers geen schadelijke stoffen bevatten, in tegenstelling tot andere modellen op de markt. Zo bleek uit een eerdere steekproef van Sciensano dat alle 24 geanalyseerde types mondmaskers de mogelijk schadelijke stof titaniumdoxide bevatten.

Met de promocode "TA2021" krijg je in november 25 % korting op alle producten op de site van Deltrian. En vanaf € 39 betaal je geen verzendkosten. Interessant om te weten: ook de alcoholgels van Deltrian sleepten een "TA Approved"-label in de wacht.

Meer dan 60 jaar expertise

Al meer dan 60 jaar staat Test Aankoop bekend als expert in het testen van producten en diensten. Naast onze labels “Beste Koop”, “Beste van de Test” en “Eco&Efficiënt” moet ook “TA Approved” vertrouwen scheppen in de door ons geteste en goedgekeurde producten. 

Om voor het TA Approved-label in aanmerking te komen, moet het product voldoen aan een specifiek lastenboek. Het label wordt uitgereikt aan producten die beantwoorden aan drie basiscriteria:

  • lokale productie, dus Belgisch
  • redelijke prijs na een marktstudie
  • en goede kwaliteit op basis van onze onderzoeken, zij het in het labo en/of op basis van documenten die de fabrikant kan voorleggen.

Lees meer over onze labels