Nieuws

Eerste "TA Approved"-label voor Belgisch mondmasker

07 oktober 2020

Met ons gloednieuwe concept “TA Approved” komen we tegemoet aan jullie vraag naar lokale producten met redelijke prijzen en een goede kwaliteit. Deltrian, Belgische fabrikant van mondmaskers, verdient het label als allereerste.

De Belgische mondmaskerfabrikant Deltrian uit Fleurus mag als eerste pronken met het gloednieuwe “TA Approved”-label. Die erkenning wordt toegekend na een marktonderzoek, contacten met de fabrikant en een conformiteitstest in het labo. De mondmaskers van Deltrian kosten € 9,98 voor vijf stuks, en beantwoorden aan onze vereisten.

Onze expertise in één oogopslag

Al meer dan 60 jaar staat Test Aankoop bekend als expert in het testen van producten en diensten. Naast onze labels “Beste Koop”, “Beste van de Test” en “Eco&Efficiënt” moet ook “TA Approved” vertrouwen scheppen in de door ons goedgekeurde producten. 

Om in aanmerking te kunnen dient te worden voldaan aan een specifiek lastenboek. Het label wordt uitgereikt aan producten die voldoen aan drie basiscriteria: lokale productie (dus Belgisch), redelijke prijs (na een marktstudie), en kwaliteit (op basis van onze onderzoeken, zij het in het labo en/of op basis van documenten die de fabrikant kan voorleggen).

Lees meer over onze labels