Nieuws

Grote actie rond de plaatsing van zonnepanelen

23 juni 2020
zonnepanelen investering rendement

Test Aankoop zet een nieuwe actie op rond de plaatsing van zonnepanelen. Ondanks alle wijzigingen in de regelgeving blijft het financieel rendement van dit soort investering overeind. Een doorgedreven ontzorging helpt consumenten om effectief de stap naar een eigen installatie te zetten.

Sinds 2015 organiseert Test Aankoop elk jaar een groepsaankoop van zonnepanelen. In totaal leverde dat meer dan 30 000 inschrijvingen op. Daarvan heeft ruim 15 % effectief een installatie via ons laten plaatsen. Ook dit jaar lanceren wij een actie rond zonnepanelen waarop je vrijblijvend kunt inschrijven om een offerte te krijgen.

Schrijf je vrijblijvend in

Kennis van de markt

In die vijf jaar heeft Test Aankoop een solide ervaring en een grondige kennis van de markt van zonnepanelen opgebouwd. Dat komt tot uiting in hoge tevredenheidsscores bij wie tot hiertoe samen met ons de stap heeft gezet.

Positief financieel rendement

Ondanks de vele veranderingen in de regelgeving rond zonnepanelen blijft een interessant financieel rendement van dat soort investering overeind. Je leest er meer over in ons dossier “Zonnepanelen: alles wat je moet weten”. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de sterk gedaalde prijzen voor de installaties. Met de prijzen die wij hebben onderhandeld ligt een fraai financieel rendement binnen bereik. En volgens onze berekeningen hoef je daarvoor niet te wachten op de nieuw aangekondigde investeringspremie in Vlaanderen.

Bijdrage aan een duurzamere wereld

Met het oog op een CO2-armere wereld is hernieuwbare energie essentieel. Door de plaatsing van zonnepanelen kan elk zijn steentje bijdragen aan een meer duurzame samenleving.

In vertrouwen

De zoektocht naar een geschikte aannemer is iets waar velen tegenop zien. Dat is vaak ook net wat hen tegenhoudt om daadwerkelijk een beslissing over de plaatsing van zonnepanelen te nemen. Welnu, wij hebben een zorgvuldige selectie van installateurs gemaakt, die werken binnen een strikt en transparant kader. Kwestie van verrassingen te vermijden.

Vrijblijvend plaatsbezoek en offerte

Heb je interesse in deze actie rond zonnepanelen, dan kun je een plaatsbezoek van de toegewezen installateur aanvragen. Die bekijkt dan de haalbaarheid van de plaatsing en werkt een concrete offerte uit. Alles geheel vrijblijvend.

Overigens hoef je geen abonnee van Test Aankoop te zijn om je in te schrijven. Maar wie abonnee is of wordt, mag wel rekenen op een extra korting van € 200 op de plaatsingskosten.

Heb je vragen?

Bel ons op via onze energielijn:

02 542 33 86

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

18 reacties

User name
23/06/2020
CELIA BOUCHE

Waarom zijn wij als bedrijf niet gevraagd geweest? U doet reclame als een betrouwbare installateur die het komt doen. Net alsof de andere niet betrouwbaar zijn. Maar wij zijn zelfs niet om info gevraagd geweest. Beetje teleurgesteld. U kan altijd 0470223465 vragen voor info of info@lwstechnics.eu een mail sturen voor info van de zonnepanelen.
mvg,
Celia

User name
23/06/2020
STIG VANGEEL , Gereageerd:

Hey Celia
Ik ken u niet maar als ik de historiek van uw firma opzoek, zou ik als test-aankoop zijnde ook minder geneigd zijn. Ik zie dat u eerst een loodgietersfirma was en nu een elektriciteitsfirma. De bedoeling van test-aankoop is volgens mij dat de klanten van test-aankoop ook op de garantie rekenen en geen firma's die na 2-3 jaar iets anders gaan doen zodat er geen garantie meer is.
Ik weet zelf niet waarom u er niet bij bent, ik ben ook niet van test-aankoop maar enkel abonnee. Dus ik vrees dat ze meer met vaste firma's werken dan met de 'kleinere'.
Mvg

User name
25/06/2020
ERIK , Gereageerd:

Goed gezegd

User name
30/06/2020
BENNY LEVENS , Gereageerd:

:D

User name
24/06/2020
JAN-PIETER D HOORE

Beste ik heb een abbonement.
Ik wil mij inschrijven maar ik moet "eerst mijn e-mailadres te bevestigen"
Ik weet echter niet hoe en ik ontvang reeds jullie mails.
Volgens jullie kan ik dit door te te klikken op de link in de e-mail die je zonet hebt ontvangen.
Maar ik ontvang deze niet. Hoe schrijf ik mij dan vrijblijvend in?

MVG,
JP

User name
24/06/2020
ERIC WILLEMS , Gereageerd:

Beste

Zelfde probleem, mail komt niet en inschrijven kan dus niet.

Mvg

Eric

User name Moderator
30/06/2020
An | Moderator , Gereageerd:

Beste Eric, hiervoor hebben we een extra link geplaatst op onze infobox waarin staat dat je een email ontvangen hebt om je account te bevestigen. Zodra je die link klikt word je omgeleid naar een pagina waarop je email adres al ingevuld is. Op deze pagina vind je een knop om een nieuwe bevestigingsemail te versturen Mvg, ^An

User name
25/06/2020
KOEN VAN DEN LANGENBERGH , Gereageerd:

zal misschien ook aan mij liggen maar heb hetzelfde probleem

User name
25/06/2020
Alain Braekevelt , Gereageerd:

Werkt inderdaad niet.
Ik ben ingelogd, heb al twee maal mijn e-mailadres bevestigd en nog krijg ik die melding en kan ik niet inschrijven.

User name
27/06/2020
STEPHAN DUHAMEAU , Gereageerd:

Ook zelfde probleem, geen mail ontvangen kan dus niet inschrijven !

User name
29/06/2020
BRUNO PLETINCK , Gereageerd:

Ook bij mij zelfde probleem: ik krijg geen e-mail en kan dus ook niet inschrijven. Gezien gelijkaardige reacties, lijkt me dit generiek probleem te zijn. Taak voor ICT om in orde te brengen

User name Moderator
30/06/2020
An | Moderator , Gereageerd:

"Wij hebben een extra link geplaatst op onze infobox waarin staat dat je een email ontvangen hebt om je account te bevestigen. Zodra je die link klikt word je omgeleid naar een pagina waarop je email adres al ingevuld is. Op deze pagina vind je een knop om een nieuwe bevestigingsemail te versturen "

User name
26/06/2020
WILLY MARTENS

Ik heb ingeschreven voor zonnepanelen. Het adres is in oostduinkerke .Maar alle corespondentie is Boneputstraat 58 3960 Bree; Dus stuur alles naar Bree.

User name
30/06/2020
LUC SAS

Op welke korting,buiten de 200 euro kan men rekenen bij de actie zonnepanelen?

Mvg,
Luc

User name
01/07/2020
GILBERT HERSSCHENS

Zijn zonnepanelen nog steeds rendabel en interessant in 2020? Waar is het artikel??? Platte commerce ;-((

User name
01/07/2020
ANDRE VAN SOEST , Gereageerd:

Had ook zoiets verwacht !! Een gefundeerd artikel met aanwijzingen van Digitale Meter, Terugdraaiende teller, prosumententaks en vooral de keuze van omvormers en panelen! Waar is dit zodat we ons kunnen verdiepen of dit nog de moeite is.

User name
02/07/2020
NICOLAS VANNESTE , Gereageerd:

www.test-aankoop.be/.../premie-zonnepanelen-vlaanderen

En tevens een interessant artikel van drie pagina's dat vorige maand pas verschenen is. (juni) Voila iets met pap en lepel..

www.test-aankoop.be/.../aa_653_020022.pdf

User name
03/07/2020
ARNOLD VAN ACKER

Mijn electriciteitsverbruik is te laag, kan ik via zonnepanelen electriciteit produceren voor mijn dochters (één woont in Heverlee, één woont in Grimbergen) , zij kunnen wegens oriëntering geen zonnepanelen plaatsen.