Nieuws

Grote actie rond de plaatsing van zonnepanelen

23 juni 2020
zonnepanelen investering rendement

Test Aankoop zet een nieuwe actie op rond de plaatsing van zonnepanelen. Ondanks alle wijzigingen in de regelgeving blijft het financieel rendement van dit soort investering overeind. Een doorgedreven ontzorging helpt consumenten om effectief de stap naar een eigen installatie te zetten.

Sinds 2015 organiseert Test Aankoop elk jaar een groepsaankoop van zonnepanelen. In totaal leverde dat meer dan 30 000 inschrijvingen op. Daarvan heeft ruim 15 % effectief een installatie via ons laten plaatsen. Ook dit jaar lanceren wij een actie rond zonnepanelen waarop je vrijblijvend kunt inschrijven om een offerte te krijgen.

Schrijf je vrijblijvend in

Kennis van de markt

In die vijf jaar heeft Test Aankoop een solide ervaring en een grondige kennis van de markt van zonnepanelen opgebouwd. Dat komt tot uiting in hoge tevredenheidsscores bij wie tot hiertoe samen met ons de stap heeft gezet.

Positief financieel rendement

Ondanks de vele veranderingen in de regelgeving rond zonnepanelen blijft een interessant financieel rendement van dat soort investering overeind. Je leest er meer over in ons dossier “Zonnepanelen: alles wat je moet weten”. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de sterk gedaalde prijzen voor de installaties. Met de prijzen die wij hebben onderhandeld ligt een fraai financieel rendement binnen bereik. En volgens onze berekeningen hoef je daarvoor niet te wachten op de nieuw aangekondigde investeringspremie in Vlaanderen.

Bijdrage aan een duurzamere wereld

Met het oog op een CO2-armere wereld is hernieuwbare energie essentieel. Door de plaatsing van zonnepanelen kan elk zijn steentje bijdragen aan een meer duurzame samenleving.

In vertrouwen

De zoektocht naar een geschikte aannemer is iets waar velen tegenop zien. Dat is vaak ook net wat hen tegenhoudt om daadwerkelijk een beslissing over de plaatsing van zonnepanelen te nemen. Welnu, wij hebben een zorgvuldige selectie van installateurs gemaakt, die werken binnen een strikt en transparant kader. Kwestie van verrassingen te vermijden.

Vrijblijvend plaatsbezoek en offerte

Heb je interesse in deze actie rond zonnepanelen, dan kun je een plaatsbezoek van de toegewezen installateur aanvragen. Die bekijkt dan de haalbaarheid van de plaatsing en werkt een concrete offerte uit. Alles geheel vrijblijvend.

Overigens hoef je geen abonnee van Test Aankoop te zijn om je in te schrijven. Maar wie abonnee is of wordt, mag wel rekenen op een extra korting van € 200 op de plaatsingskosten.

Heb je vragen?

Bel ons op via onze energielijn:

02 542 33 86