Nieuws

Schrijf je in voor onze groepsaankoop zonnepanelen

19 juni 2018
Groepsaankoop zonnepanelen

Meer dan 4500 consumenten hebben zonnepanelen geplaatst via Test Aankoop. Gesterkt met ervaring organiseren wij een nieuwe groepsaankoop zonnepanelen voor iedereen. Vraag vrijblijvend een offerte aan vanaf vandaag tot en met 31 augustus 2018. 

Onderga dus niet langer de stijgingen van de elektriciteitsprijzen en word meer energie onafhankelijk!

Schrijf je in voor
onze groepsaankoop zonnepanelen

Enkel voordelen voor jou en de planeet

De prijs van zonnepanelen blijft dalen en het rendement stijgt! In gunstige omstandigheden van dakoriëntatie en hellingsgraad kunnen de baten op 20 jaar zelfs oplopen tot 4 à 5 %. Op voorwaarde dat je je installatie aan een redelijke prijs kunt installeren! Om die reden lanceren we deze groepsaankoop waarmee je grote besparingen kunt maken die kunnen oplopen tot € 1200. En je investering komt ook ten goede voor het milieu!

Vakkundige begeleiding

Je vermijdt ook de rompslomp om een geschikte aannemer te vinden die kwaliteit verzekerd. Met onze ervaring in vorige groepsaankopen helpen we je om over te stappen naar hernieuwbare energie door je te begeleiden bij elke stap in de procedure van bestek tot inschrijving.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het bestek, zonder kosten of verplichting, kan aangevraagd worden vanaf vandaag tot 31 augustus. Aan de hand van een veilingsysteem worden de installateurs geselecteerd die de beste prijs voorstellen. Vervolgens worden zij in contact gebracht met de deelnemers aan de groepsaankoop.
Aan de groepsaankoop, alsook de wedstrijd en de mogelijkheid om een gratis installatie te winnen, kan iedereen deelnemen die in België woonachtig is, lid of geen lid van Test Aankoop.

Heb je vragen? 

Bel ons op via onze energielijn 02 542 33 86.

Schrijf je in voor
onze groepsaankoop zonnepanelen

Community

Eco, groen, duurzaam

Gerelateerde discussies