Nieuws

Ontdek onze energiecontracten in samenwerking met Mega

23 mei 2023
Mega en Testaankoop

Na een turbulent jaar op energievlak hebben wij met Mega voordelige energiecontracten bedongen waar iedereen kan op intekenen. Meer dan 20 000 mensen hebben zich al ingeschreven om deel te nemen aan deze actie. Waar wacht je nog op? 

Schrijf je in om deel te nemen aan onze actie

 

Energiecontracten voor alle consumenten 

Wij zijn al lang vragende partij voor meer vaste contracten op de energiemarkt. Stilaan beginnen de leveranciers die ook weer aan te bieden. Het moment bij uitstek om de concurrentie te laten spelen.

Daarom kunnen we je nu in samenwerking met Mega een voordelig contract aanbieden met een vast of variabel tarief. Daar hoef je geen abonnee van Testaankoop voor te zijn: deze actie is toegankelijk voor iedereen. Ook als je in Brussel woont of al klant bent van Mega, kun je overstappen naar een van deze nieuwe contracten.

Meer zekerheid met een goedkoop energiecontract

Heb je interesse in dit aanbod? Geef dan online je verbruiksgegevens door en ontvang onmiddellijk een voorstel. De actie loopt vijf maanden en in die periode kan je eender wanneer op het nieuwe contract intekenen. De tarieven worden trouwens maandelijks geactualiseerd, zodat ze tot de laagste op de markt blijven behoren.

Als je 12 maanden klant blijft, krijg je bovendien een korting, die verrekend wordt op je jaarafrekening. 

100 % groene elektriciteitscontracten

Ook eigenaars van zonnepanelen kunnen deelnemen aan deze actie. Betaalbaarheid en duurzaamheid gaan dus hand in hand.