Info

Test Talks: de podcast van Test Aankoop

04 maart 2021

Test Talks is de podcast van de Belgische consumentenvereniging Test Aankoop. Simon November en Jens Van Herp gaan telkens met een centrale gast door een consumententhema. We laten experts, testers, opiniemakers en consumenten aan het woord.

Aflevering 3: Vervroegde veroudering

Gaan onze spullen sneller kapot dan vroeger? Gooien we graag dingen weg omdat we geobsedeerd zijn door nieuw en beter? Of omdat producenten ons liever nieuw - zogezegd beter - verkopen in plaats van onze spullen tegen een schappelijk prijs te herstellen? En maakt die wegwerpcultuur onze wereld niet kapot? Allemaal vragen die onze podcast-hosts Simon November en Jens Van Herp zichzelf en hun gasten Rosalie Heens, Bruno Vermoesen en Thomas Opsomer stellen.

Luister of lees er hier alles over...

Deze uitzending is ook rechtstreeks beschikbaar op de volgende platformen:
       

Aflevering 2: Goede voornemens

Goede voornemens houden nooit lang stand, zeker niet als het om gezonde goede voornemens gaat. In Test Talks leggen onze experts, gezondheidscoach Sabine Appelmans en mensen met goeie voornemens uit hoe ze het aanpakken en volhouden. Luister mee en laat deze podcast je helpen bij je goede voornemens.


Deze uitzending is ook rechtstreeks beschikbaar op de volgende platformen:
       
  

Aflevering 1: Black Friday

Is Black Friday de kortingsdag van het jaar of is het de zoveelste ‘uitwas van een doorgedreven consumentisme’? Simon November en Jens Van Herp Van Test Aankoop en hun centrale gast Sofie Geeroms, directeur van de de vereniging van Belgische online-verkopers, zoeken het uit in de nieuwe podcast Test Talks. Ze gaan aan de slag met tips & tricks van experts en consumenten om de beste koopjes te doen en dat blijkt niet noodzakelijk op Black Friday zelf te zijn. 


Deze uitzending is ook rechtstreeks beschikbaar op de volgende platformen: