Info

Test Talks: de podcast van Test Aankoop

04 januari 2021

Test Talks is de podcast van de Belgische consumentenvereniging Test Aankoop. Simon November en Jens Van Herp gaan telkens met een centrale gast door een consumententhema. We laten experts, testers, opiniemakers en consumenten aan het woord.

Aflevering 2: Goede voornemens

Goede voornemens houden nooit lang stand, zeker niet als het om gezonde goede voornemens gaat. In Test Talks leggen onze experts, gezondheidscoach Sabine Appelmans en mensen met goeie voornemens uit hoe ze het aanpakken en volhouden. Luister mee en laat deze podcast je helpen bij je goede voornemens.


Deze uitzending is ook rechtstreeks beschikbaar op de volgende platformen:
       
  

Aflevering 1: Black Friday

Is Black Friday de kortingsdag van het jaar of is het de zoveelste ‘uitwas van een doorgedreven consumentisme’? Simon November en Jens Van Herp Van Test Aankoop en hun centrale gast Sofie Geeroms, directeur van de de vereniging van Belgische online-verkopers, zoeken het uit in de nieuwe podcast Test Talks. Ze gaan aan de slag met tips & tricks van experts en consumenten om de beste koopjes te doen en dat blijkt niet noodzakelijk op Black Friday zelf te zijn. 


Deze uitzending is ook rechtstreeks beschikbaar op de volgende platformen:
       
  
User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

2 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

26/11/2020

Black Friday deal aankoop droogvoer honden via een NL website. In september voeding besteld 2x14kg. Prijs totaal : 83,58€ of 43.99€ per zak.
Nu aanbieding gekregen, opruiming tot 40% goedkoper.
Prijs nu : 90.98 voor 2x14kg. zijnde 45.99 per zak of beter gezegd ruim 4,5% duurder dan in september.

Meld je aan om toegang te krijgen.

26/11/2020
, Gereageerd:

Bedankt voor je feedback, François, dit is inderdaad geen koopje ! ^An