Keukenrobots

79  Getest

Hakken, snijden, pureren, kloppen en kneden: met een foodprocessor of keukenrobot kun je alle kanten op in de keuken. Wij testten foodprocessors, gewone keukenrobots en keukenrobots met kookfunctie. Welke past het beste bij jouw gebruik? Welke producten doen hun werk het best? Bekijk hier de resultaten van onze labotests.

Bekijk 79 Keukenrobots
Keukenrobots

Welk type keukenrobot wilt u?

Food processor

Food processor

Food processors zijn in de eerste plaats gemaakt om te hakken, raspen, pureren en snijden. Bij dit type toestel staat de ronde mengkom op een motorunit met roterend hakmes. Over het algemeen is deze kom een pak kleiner dan die van een keukenrobot. Ze zijn uitgerust met verschillende accessoires voor het raspen en schijfjes snijden. Sommige food processors kunnen ook deeg kneden.

Bekijk 26 Keukenrobots

Keukenrobot zonder kookfunctie

keukenrobot

Keukenrobots zijn in de eerste plaats ontworpen om te kloppen, mixen en kneden. Deze toestellen zijn uitgerust met een krachtigere motor en hebben ook speciale deeghaken of gardes. Ze zijn ideaal om brooddeeg of allerhande andere bakbereidingen mee te maken. Afhankelijk van de meegeleverde accessoires, kunnen ze soms ook gebruikt worden om te hakken, snijden en raspen.

Bekijk 44 Keukenrobots

Keukenrobot met kookfunctie

keukenrobot met kookfunctie

Sommige keukenrobots kunnen naast kloppen, mixen en kneden, raspen, hakken en snijden ook ineens een bereiding koken. Dit zijn toestellen die eerder bedoeld zijn voor professionals of amateurkoks en ze kosten dan ook vaak een pak meer dan "gewone" keukenrobots.

Bekijk 9 Keukenrobots
Een moeder en haar dochter koken met keukenrobot.

Hoe kies je een keukenrobot?

Alles wat je moet weten voor je een keukenrobot koopt.