Keukenrobots

80  Getest

Hakken, snijden, pureren, kloppen en kneden: met een foodprocessor of keukenrobot kunt u alle kanten op in de keuken. Wij testten foodprocessors, gewone keukenrobots en keukenrobots met kookfunctie. Welke past het beste bij uw gebruik? Welke producten doen hun werk het best? Bekijk hier de resultaten van onze labotests.

Bekijk 80 Keukenrobots
Keukenrobots

Welk type keukenrobot wilt u?

Food processor

Food processor

Food processors zijn in de eerste plaats gemaakt om te hakken, raspen, pureren en snijden. Bij dit type toestel staat de ronde mengkom op een motorunit met roterend hakmes. Over het algemeen is deze kom een pak kleiner dan die van een keukenrobot. Ze zijn uitgerust met verschillende accessoires voor het raspen en schijfjes snijden. Sommige food processors kunnen ook deeg kneden.

Bekijk 24 Keukenrobots

Keukenrobot zonder kookfunctie

keukenrobot

Keukenrobots zijn in de eerste plaats ontworpen om te kloppen, mixen en kneden. Deze toestellen zijn uitgerust met een krachtigere motor en hebben ook speciale deeghaken of gardes. Ze zijn ideaal om brooddeeg of allerhande andere bakbereidingen mee te maken. Afhankelijk van de meegeleverde accessoires, kunnen ze soms ook gebruikt worden om te hakken, snijden en raspen.

Bekijk 44 Keukenrobots

Keukenrobot met kookfunctie

keukenrobot met kookfunctie

Sommige keukenrobots kunnen naast kloppen, mixen en kneden, raspen, hakken en snijden ook ineens een bereiding koken. Dit zijn toestellen die eerder bedoeld zijn voor professionals of amateurkoks en ze kosten dan ook vaak een pak meer dan "gewone" keukenrobots.

Bekijk 12 Keukenrobots

Test-Aankoop raadt aan:

Enkel voor abonnees

Maak de beste keuze voor uw keukenrobot dankzij Test Aankoop

Getest voor jou

Producten

Jaarlijks testen wij meer dan 1800 producten zodat je je beste keuze kunt maken.

Vind het perfecte product

Winkelkar

Kun je maar moeilijk een product uit de honderden kiezen? Aarzel niet langer! Kies het product dat het meest voldoet aan je wensen.

keukenrobot

Hoe kiest u een keukenrobot?

Alles wat u moet weten voor u een keukenrobot koopt.

Naar de koopgids