Espressomachines

Zin om thuis een echte Italiaanse koffie te maken? Door de hoge druk waarbij de koffie gezet wordt, is de smaak bij een espressomachine intenser. Wij testen er verschillende: machines met capsules, pistonmachines en volautomatische toestellen.

Bekijk 89 Espressomachines
espresso machines

Welk type machine wilt u?

Machine met capsules

machine met capsules

Bij een cupmachine gebruikt u voorverpakte en voorgedoseerde cups of capsules om koffie te zetten. Afhankelijk van de beschikbare capsules, kan u soms ook andere warme dranken maken (chocomelk, latte macchiato,...). Deze machines zijn praktisch en snel, maar wel duur in gebruik.

Bekijk 48 Espressomachines

Pistonmachine

pistonmachine

Een pistonmachine is de traditionele espressomachine. De machine werkt met een piston of filterhouder en gemalen koffie. Soms zijn er ook ESE-pads beschikbaar: voorverpakte pads met gemalen koffie. De drukpomp stelt deze machines in staat om op korte tijd een karaktervolle koffie met intense smaak te produceren.

Bekijk 15 Espressomachines

Volautomatische machine

volautomatische machine

Met een volautomatische machine maakt u koffie met één druk op de knop. Het toestel maalt zelf koffiebonen net voor het bereiden van de koffie, wat zorgt voor een intense smaak. Welke soorten koffiebereidingen u hiermee kan maken is afhankelijk van machine tot machine.

Bekijk 26 Espressomachines

Test-Aankoop raadt aan:

Enkel voor abonnees

Maak de beste keuze voor je espressomachine dankzij Test Aankoop

Getest voor jou

Producten

Jaarlijks testen wij meer dan 1800 producten zodat je je beste keuze kunt maken.

Vind het perfecte product

Winkelkar

Kun je maar moeilijk een product uit de honderden kiezen? Aarzel niet langer! Kies het product dat het meest voldoet aan je wensen.

Koopgids espressomachines

Hoe kiest u een espressomachine?

Alles wat u moet weten voor u een nieuwe espressomachine koopt.

Naar de koopgids