Nieuws

Euro 2020: deze tv-promo's laat je beter links liggen

03 juni 2021

Over een week geeft het EK voetbal de aftrap voor een zomer vol sportevenementen op tv. Afgeprijsde tv's in overvloed, maar niet elke promotie is interessant. Onze prijsonderzoekers hebben de deals van het moment geanalyseerd en raden er verschillende af.

Nog maar een paar dagen en Euro 2020 (of 2021, zo je wil) gaat van start. De ideale periode om in het rond te strooien met agressieve kortingen op tv's. Maar pas op voor promoties die worden opgeblazen tot -40 %: over het algemeen bedraagt de echte korting niet meer dan -10 %.

Aangezien de prijsverschillen momenteel bijzonder groot zijn, hebben wij verschillende aanbiedingen geanalyseerd. Onderstaande promoties zijn niet de moeite waard. Let op: de prijzen dateren van 3 juni 2021 en kunnen snel veranderen.

Op zoek naar een nieuwe tv? Bekijk onze koopwijzer tv's, waar je ook de prijsevolutie voor elk model terugvindt. De prijzen die wij vermelden worden twee keer per dag bijgewerkt. Zo vind je de beste tv voor jou tegen de beste prijs.

Vergelijk tv's

SAMSUNG QE65Q95TALXXN

Fnac kondigt een korting van 30 % aan, wat een prijs van € 1 899 in plaats van € 2 699 betekent voor deze tv, die volgens onze tests van uitstekende kwaliteit is. Maar het is mogelijk om dit model elders veel goedkoper te vinden, bijvoorbeeld bij Vanden Borre voor € 1 679.

Wil je de beste deal voor deze tv vinden, bekijk dan de gedetailleerde productfiche en vraag om een melding te krijgen als de prijs daalt.

SAMSUNG QE55Q60TASXXN

Cora biedt deze tv aan voor een promotieprijs van € 699. Opmerkelijk is dat Cora Anderlecht deze prijs vermeldt in twee verschillende brochures, die dezelfde geldigheidsdatum hebben maar een verschillende korting: € 100 (op € 799) en € 200 (op € 899).


Met twee verschillende advertenties misleidt Cora de consument over de referentieprijs van deze Samsung tv.

Het is trouwens niet de eerste keer dat deze prijs werd toegepast, dat gebeurde al in augustus 2020. Bovendien is deze tv nu heel gemakkelijk te vinden tegen een betere prijs. We noteerden zelfs een daling tot € 599 tijdens Black Friday 2020.

Wil je de beste deal voor deze tv vinden, bekijk dan de gedetailleerde productfiche en vraag om een melding te krijgen als de prijs daalt.

PHILIPS 55OLED855

Fnac kondigt voor deze tv een promotieprijs aan van € 1 499 in plaats van € 1 799, een korting van € 300. Deze prijs werd reeds in januari door dezelfde winkelketen toegepast. Dit is ook de prijs die andere verkopers, zoals Coolblue of Vanden Borre, momenteel aanrekenen. Het is dus geen uitzonderlijke promotie.

Je kunt deze tv, die volgens onze tests van goede kwaliteit is, voor een aantrekkelijkere prijs van € 1 299 op Bol.com kopen, wat de laagste prijs ooit is voor dit model.

Wil je de beste deal voor deze tv vinden, bekijk dan de gedetailleerde productfiche en vraag om een melding te krijgen als de prijs daalt.

 

LG OLED65C16LA

Fnac kondigt een promotieprijs aan van € 2 399 € in plaats van € 2 499 voor deze tv die volgens onze tests van uitstekende kwaliteit is. Dit kunnen we nauwelijks als een promotie beschouwen, als je weet dat hetzelfde model momenteel voor €1939 verkrijgbaar is bij TV-Online, een externe verkoper van Bol.com. Dat is een besparing van €460.

Wil je de beste deal voor deze tv vinden, bekijk dan de gedetailleerde productfiche en vraag om een melding te krijgen als de prijs daalt.

SAMSUNG QE65Q64TASXXN

MediaMarkt biedt deze tv aan voor een promoprijs van € 999. Deze prijs verscheen voor het eerst bij dezelfde verkoper op 26 september 2020, en is herhaaldelijk gedaald tot € 949. De promo is dus nauwelijks interessant, aangezien deze tv vaak onder de € 950 te vinden is.

El-Vidas pakte voor een groot deel van april 2021 uit met een prijs van € 869, en op 2 juni 2021 zelfs € 849.

Wil je de beste deal voor deze tv vinden, bekijk dan de gedetailleerde productfiche en vraag om een melding te krijgen als de prijs daalt.

Doe de 'Beter naar het EK kijken'-test!

Ben je met het EK voetbal in aantocht van plan een nieuwe tv te kopen of wil je de instellingen van je huidige tv aanpassen voor de beste kijkervaring? Doe de test en ontdek de beste keuzes voor jou.