Nieuws

De beste tv-deals in de aanloop naar het EK

19 mei 2021

In minder dan een maand geeft het EK voetbal de aftrap voor de belangrijkste sportevenementen die je deze zomer op tv kan volgen. Onze prijsonderzoekers hebben daarom de handen uit de mouwen gestoken om de beste tv-deals van het moment te analyseren. Volgende twee deals kunnen we aanbevelen.

Deze twee promoties, bij Krëfel en Coolblue, gelden voor tv's van Samsung en LG.

SAMSUNG QE50Q65TASXXN

Je vindt deze tv nu voor € 599 bij Krëfel. Dat is de laagste prijs op dit moment, ook al zien we in de gedetailleerde fiche van deze Samsung-tv dat die prijs al eerder werd toegepast, bijvoorbeeld tijdens Black Friday 2020.

Een interessante prijs voor een tv die volgens onze tests van goede kwaliteit is.

Je moet echter weten dat dezelfde televisie, maar dan onder een andere referentie (QE50Q64TASXXN), verkrijgbaar is bij Coolblue voor € 579. Dat is een besparing van € 20.

LG 65NANO956NA

Deze tv wordt momenteel voor € 1 149 verkocht bij Krëfel. Zoals je kunt zien in de gedetailleerde fiche van deze LG-tv, is dit de laagste prijs ooit. De moeite voor deze tv van goede kwaliteit.

Het is bovendien de laagste prijs die Krëfel tot nu toe heeft toegepast. Heb je interesse in dit model, dan kun je nu je slag slaan.

 

Scoor goede deals met onze koopwijzer

Op zoek naar de beste prijs voor je toekomstige tv? Om een goede deal te scoren, neem je best een kijkje op de productfiche van het model dat je interesseert in onze koopwijzer van tv's. In één oogopslag kun je zien waar en wanneer je de tv voor de beste prijs kunt vinden. Je kunt er ook instellen dat je een melding krijgt als de prijs weer daalt.

Vergelijk tv's