Gids

Multitax 2019

26 april 2019

Multitax is de naam van de fiscale software die we hebben ontwikkeld. Zo helpen we jou om de aangifte voor de personenbelasting optimaal in te vullen. Je zult ook meteen zien hoeveel belasting je verschuldigd bent of zult terugkrijgen.

Multitax is de naam van de software ontworpen door de belastingspecialisten van Test Aankoop.

Wat biedt die software?

Multitax is het ideale programma om je belastingaangifte eenvoudig en nauwkeurig in te vullen. Je vindt er heel wat nuttige informatie op terug, met speciale aandacht voor de belastingverminderingen en de beroepskosten.

Naast de jaarlijkse indexering van de belastingschijven en enkele nieuwe regels voor de berekening van de belasting zijn er ook veranderingen die verschillen al naargelang het gewest. In dat laatste geval gaat het vooral om belastingverminderingen.

Multitax vestigt indien nodig je aandacht op belangrijke belastingverminderingen waar je blijkbaar geen gebruik van maakt.

Je kunt ook simulaties maken en berekenen welke de impact is van een verandering in je gezinssituatie, in je loon of pensioen of in de toekenning van een belastingvermindering.

Multitax wordt via de post op een cd-rom geleverd, maar we sturen eveneens een mail met een link om de software te downloaden. 

Als je de software eenmaal op je computer hebt geïnstalleerd, is het belangrijk om een eerste update uit te voeren zodat rekening wordt gehouden met de meest recente ontwikkelingen. Het programma stelt je automatisch voor om die update uit te voeren en dat geldt ook voor de eventuele latere updates. Door altijd online te gaan wanneer je het programma opstart, ben je zeker dat je over de laatste versie beschikt.

Hoe bestellen?

Wil je onze software Multitax bestellen? Bel voor meer details of meld je aan als je abonnee bent:

 02 542 32 00 Aanmelden

Minimale systeemvereisten

Om Multitax te kunnen gebruiken moet je de volgende configuratie hebben.

Besturingssysteem Windows 7, 8 of 10, of Windows XP SP3

Een Windows-compatibele computer met: 

  • internetverbinding
  • 1 GHz-processor
  • 512 MB RAM-geheugen
  • schermresolutie van 1024 x 768 pixels
  • 150 MB vrije schijfruimte.

Handleiding

In ons dossier Multitax: handleiding vind je uitgebreide info over hoe je onze software kunt gebruiken om je aangifte in te vullen.