Gids

Belastinggids 2020

05 mei 2020
belastinggids

Onze Belastinggids helpt je om de jaarlijkse belastingaangifte tot een goed einde te brengen. Want hoewel de aangifte zowaar minder codes telt dit jaar, blijft het een ingewikkeld kluwen.

De Belastinggids is er voor belastingplichtigen die geen boekhouder of belastingconsulent inschakelen, en de klus zelf willen klaren. 

We vertrekken van concrete situaties en gebeurtenissen. Bijvoorbeeld: je bent ontslagen en hebt een uitkering gekregen; je gaat met de fiets en de trein naar het werk; je hebt een nieuwsamengesteld gezin; je hebt een hypotheeklening gesloten in 2019; enzovoort.

Om je zo snel mogelijk te leiden naar de juiste informatie, bevat de Belastinggids bovendien:

  • een handig overzicht van alle mijlpalen in een mensenleven die gevolgen kunnen hebben voor diverse rubrieken in je belastingaangifte (trouwen, kinderen krijgen, huis kopen …), met verwijzingen die rechtstreeks naar de relevante bladzijden voeren
  • kleine inhoudsopgaven aan het begin van elk hoofdstuk.

Dat alles doorspekt met voorbeelden die de moeilijke materie helpen verklaren en met tips die de fiscale afrekening kunnen verzachten. 

Hoe bestellen?

  • Abonnees van ons tijdschrift Budget & Recht ontvangen de Belastinggids automatisch begin mei.
  • Wil jij ook graag de Belastinggids 2020 ontvangen? Bel ons op 0800 50 450.

Jouw mening is belangrijk

We passen de Belastinggids elk jaar aan. Aarzel niet om contact op te nemen als je met vragen zit of om suggesties te doen voor onderwerpen die je graag behandeld zou zien. Stuur een bericht via www.testaankoop.be/contact. Zo help je ons deze gids nog waardevoller te maken.

Community