Gids

Multitax 2022: de ideale hulp voor je belastingaangifte

02 mei 2022
Multitax bestellen

Onze software Multitax zal je helpen om je belastingaangifte op een zo voordelige mogelijke manier in te vullen. Door simulaties uit te voeren kun je meteen zien welke invloed een bepaalde wijziging heeft in de belasting die je verschuldigd bent of die je zult terugkrijgen.

Multitax is het ideale computerprogramma voor je belastingaangifte. Het helpt je niet alleen om de aangifte nauwkeurig in te vullen en je belasting te berekenen, maar tevens om de voordeligste manier van invullen te zoeken. Door simulaties te maken kun je immers de impact zien van een verandering in je inkomsten, in je belastingbesparingen of in je gezinssituatie.

Hoe krijg je toegang tot Multitax ?

Als je reeds lid bent van Test Aankoop, moet je je eerst aanmelden met je e-mailadres en je wachtwoord. Klik daarvoor op de button hieronder. Ben je nog nooit eerder op onze website geweest, dan zul je daarbij de mogelijkheid krijgen om een account aan te maken. Je zult dan een mail ontvangen met een link en je zult je lidnummer moeten invullen. Keer daarna naar deze pagina terug.

Als je nog geen lid bent en Test Aankoop en Multitax wilt ontdekken, kun je contact nemen met onze diensten op het nummer 02 542 33 52

Of je kunt alleen een licentie kopen om Multitax 2022 te gebruiken.

AANMELDEN 02 542 33 52 OPBELLEN

Handleiding

In ons dossier Multitax: handleiding vind je meer uitleg over hoe je het programma kunt gebruiken en hoe wij je gegevens beschermen.