Nieuws

11 cadeautips voor Vaderdag

10 juni 2022
Vader krijgt een knuffel van zijn dochter op vaderdag

Vaderdag staat voor de deur, maar je weet nog niet waarmee je je vader zult verrassen? Wij zetten een paar tips op een rij om je te inspireren. Waar je keuze uiteindelijk ook op valt, een stevige knuffel mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Onze vaders, of ze nu perfect zijn of niet, verdienen het net als onze moeders om één dag in het jaar aan hen te wijden. En meestal zijn ze niet perfect, dat spreekt. Maar wie is dat wel? De kinderen natuurlijk, die zijn altijd perfect. En daarom voorzien ze elk jaar weer een fijne attentie op Vaderdag. Ben je nog op zoek naar een gepast cadeau om je pa dit jaar te verrassen? Geen nood, wij helpen je op weg.

De vrolijke klusjes- en tuinman

Is je pa zo’n typische doe-het-zelver met een uitgebreide gereedschapskist? Dan moet je misschien eens kijken of zijn boormachine nog niet aan vernieuwing toe is, want de Parkside Performance PABSP 20-Li B2 is een prima draadloos model dat heel sterk scoort op onze tests en toch al verkrijgbaar is vanaf € 80.

Parkside Performance PABSP 20 Li B2 boormachine

De Parkside Performance PABSP 20-Li B2

Niet zeker of dit het juiste model is voor je vader? Bekijk en vergelijk de meer dan 50 modellen die we hebben getest.

Naar de vergelijker boormachines

Heb je wat meer budget en werkt je vader graag met krachtig materiaal dan is de Kärcher K4 Power Control hogedrukreiniger misschien wel precies wat hij nodig heeft. Voor € 200 kan hij daar verschillende soorten vuil mee te lijf gaan. Wedden dat moeder dan ook blij is?

Kärcher K4 Power Control hogedrukreiniger

De Kärcher K4 Power Control

Bekijk en vergelijk meer dan 20 hogedrukreinigers om zeker het juiste model aan je vader cadeau te doen.

Naar de vergelijker hogedrukreinigers

Of vertoeft je pa graag in de tuin waar hij als hobby allerlei planten en struiken onderhoudt? Weet dan dat de Fiskars P321 snoeischaar mogelijk het ideale cadeau is voor hem en dat voor ongeveer € 15.

Fiskars P321 snoeischaar

De Fiskars P321

Geloof het of niet, maar we hebben ook een ruime selectie van snoeischaren getest zodat je altijd de juiste kunt kiezen.

Naar de vergelijker snoeischaren

Er zijn veel mannen die zich beroemen op de perfecte grasmat in hun tuin. Ze staan dan wel eens met de armen gekruist minutenlang in stilte te staren naar hun geliefde “pelouse”. Herken je je vader daarin? Met de Gamma GM-1600/36 elektrische grasmaaier kun je dan weinig verkeerd doen. Zijn prijskaartje van € 159 is zeker ook niet overdreven. Leg desnoods samen met je moeder, broer of zus.

Gamma GM-1600/36 elektrische grasmaaier

De Gamma GM-1600/36

Wil je voor alle zekerheid nog eens checken of een andere grasmaaier niet geschikter is? Wij hebben meer dan 70 modellen getest.

Naar de vergelijker grasmaaiers

De uitbundige bourgondiër

En wat gedacht van een nieuw barbequestel om ‘s zomers familie en vrienden te kunnen uitnodigen? Houdt je pa er wel van om dan met veel zwier worsten, brochettes en ander lekkers te grillen? Dan is de Weber Compact Kettle een meer dan valabele optie die je al voor € 75 kunt vinden.

Weber Compact Kettle

De Weber Compact Kettle

Liever een groter of een kleiner model? Bekijk en vergelijk in onze vergelijker barbecues.

Naar de vergelijker barbecues

Wat bij elke bourgondiër wel in de smaak valt, is een goede fles schuimwijn. Succes gegarandeerd. De lichte en fruitige Gran Barón Brut is onze Beste van de Test uit een selectie van meer dan 20 soorten schuimwijn. En voor € 7,25 per fles kan het plezier niet op. 

Gran Barón Brut schuimwijn

Een fles Gran Barón Brut

Wil je weten welke andere schuimwijnen bij ons testpanel in de smaak vallen? Neem dan een kijkje op onze vergelijker schuimwijnen.

Naar de vergelijker schuimwijnen

De afgetrainde sportman

Klussen, eten en drinken is allemaal goed en wel, maar als je pa eigenlijk meer leeft voor de sport en al eens graag als een echte Flandrien de Vlaamse wegen afschuimt op zijn koersfiets, dan kan hij zeker een goede fietshelm gebruiken. Wij raden de Scott Arx Plus aan. Reken op een budget van € 84, maar vooral ook op een pak meer gemoedsrust.

 De Scott Arx Plus fietshelm in het wit

De Scott Arx Plus fietshelm

Wil je eerst nog eens andere fietshelmen bekijken en vergelijken, dan is onze vergelijker fietshelmen de ideale plaats.

Naar de vergelijker fietshelmen

De moderne vader

Als je vader graag op de hoogte is van de laatste technologische snufjes of misschien juist maar geen afstand kan doen van zijn oude gsm, dan kun je de plank niet misslaan met een geconnecteerd cadeau dat kwaliteit, prestaties en een eerlijke prijs combineert.

Denk bijvoorbeeld aan een smartwatch. Een model dat bijzonder goed is uitgerust en ook op onze tests heel goede resultaten haalt, is de Samsung Galaxy Watch4 44mm. Voor € 155 doe je je pa die smartwatch cadeau.

Samsung Galaxy Watch4 44mm smartwatch

De Samsung Galaxy Smartwatch4 44mm

Of als je pa liever een ander model leuker zou vinden, kun je altijd eerst nog even checken op onze vergelijker smartwatches.

Ga naar de vergelijker smartwatches

Heeft je pa nog een oude smartphone waar hij krampachtige aan vasthoudt? Misschien kun je vaderdag aangrijpen om hem een degelijke en niet al te dure smartphone cadeau te doen, zoals de Xiaomi Redmi Note 11 die met een mooi design en verrassend recente technologieën toch niet meer dan € 189 kost.

Xiaomi Redmi Note 11 smartphone

De Xiaomi Redmi Note 11

Met meer dan 150 geteste modellen vind je in onze vergelijker smartphones alleszins nog voldoende andere smartphones die je kunt overwegen.

Naar de vergelijker smartphones

Is je papa een muziekliefhebber van het eerste uur, dan is een hoofdtelefoon perfect om heerlijk in zijn eentje te genieten van zijn favoriete zanger of band. En als dat nu helemaal niet jouw smaak is, heb je er zelf ook geen last van natuurlijk. De WF-1000XM3 van Sony biedt een uitstekende geluidskwaliteit voor alle muziekgenres. Bovendien gekoppeld aan actieve ruisonderdrukking om alle omgevingsgeluid weg te filteren. Voor € 99 is dit misschien wel het cadeau dat je vader het gelukkigst maakt.

Sony WF-1000XM3 hoofdtelefoon

De WF-1000XM3 van Sony

Zoek je liever een andere hoofdtelefoon of set oortjes? Neem dan een kijkje in onze vergelijker hoofdtelefoons.

Naar de vergelijker hoofdtelefoons

Als je je vader een vakantie met complete gemoedsrust wilt geven, kun je hem misschien een beveiligingscamera cadeau doen. De Xiaomi Wireless Outdoor Security Camera 1080p biedt voldoende beeldkwaliteit, zowel overdag als 's nachts en dat vanaf € 68. Zo kan hij zonder zorgen op reis vertrekken.

Xiaomi Wirelles Outdoor Security beveiligingscamera

De Xiaomi Wireless Outdoor Security beveiligingscamera

Werp zeker nog een blik op onze vergelijker beveiligingscamera's, want misschien zit er tussen de ruim 35 geteste modellen nog een andere tussen die je beter geschikt lijkt.

Naar de vergelijker beveiligingscamera's

Hopelijk heb je wat inspiratie gevonden tussen onze tips, maar vergeet hoe dan ook vooral die knuffel niet. Dat is het belangrijkste uiteindelijk.