Nieuws

Ook in het Weekend van de Klant moet je prijzen vergelijken

3 en 4 oktober is het Weekend van de Klant. Winkels, boetieks en grote ketens zullen open zijn en hun klanten ontvangen met kleine attenties. Een warm onthaal kan deugd doen in deze woelige tijden, maar vergeet daarom niet de basisregel voor elke shopper: vergelijk prijzen en kwaliteit.

01 oktober 2020

 

Terwijl de consumptie moeizaam op gang komt en klanten voorzichtig blijven vanwege de coronamaatregelen, organiseren Unizo, Comeos en UCM opnieuw hun Weekend van de Klant. Bijna 10 000 winkeliers zullen ook komende zondag hun deuren openen.

Eerst vergelijken, dan kopen

Je kunt profiteren van dit weekend om een geplande aankoop te doen, maar je kunt je ook laten verleiden door wat er op je pad komt. Hoe dan ook is het altijd een goed idee om eerst prijzen en kwaliteit te vergelijken.

Aarzel daarom niet om onze koopwijzers te raadplegen. Hightech, huishoudelijke apparaten, wijn, fietsen: je vindt in een oogopslag onze Best van de Test en Beste Kopen terug. Bovendien kun je heel makkelijk de kenmerken van verschillende producten met elkaar vergelijken. Is de keuze gemaakt, dan wijzen we de weg naar de winkel met de laagste prijs.

naar alle koopwijzers

Denk aan je rechten als koper

Een speciale koopactie zoals dit Weekend van de Klant heeft geen invloed heeft op je rechten als koper. Retours, garantie enzovoort zijn allemaal geregeld bij wet. Je vindt de details in onze dossiers Afzien van een aankoop: een automatisch recht? en Garantie: weet je wat je kunt eisen?

Hulp nodig?

Aarzel niet om ons te bellen op 02 542 32 32, van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 17 uur (vrijdag tot 16 uur).

Bel 02 542 32 32