Tuin

Tuin: onze vergelijkers

Ontdek onze verschillende vergelijkers met testresultaten van producten voor de tuin: maaiers, grastrimmers, potgrond, ... en nog veel meer!

Onze vergelijkers

Barbecues vergelijken

Bij mooi weer krijgen we zin om te barbecueën. Of je nu met houtskool of gas grillt, beide soorten barbecues hebben hun goede en minder goede punten.

Vergelijk en kies

Potgrond vergelijken

De ideale potgrond bestaat uit voldoende organisch basismateriaal, om structuur te geven en om water en mineralen vast te houden. Vind de perfecte potgrond voor jouw planten op onze potgrond vergelijkingspagina.

Vergelijk en kies

Snoeischaren vergelijken

Wil je uitbundig bloeiende planten en een overvloedige oogst aan je fruitstruiken, dan is snoeien het sleutelwoord. Vind de perfecte snoeischaar voor jouw tuin in onze vergelijker voor snoeischaren.

Vergelijk en kies

Takkenscharen vergelijken

Tijd om te snoeien? Wie takken wil knippen, kan best gebruik maken van een takkenschaar. Door de lange handgrepen is er niet al te veel kracht nodig om takken te knippen.

Vergelijk en kies

Grastrimmers vergelijken

Voor de fijnere afwerking langs borduren of het grovere snijwerk tussen struiken of bomen is een grastrimmer een handig gereedschap.

Vergelijk en kies

Grasmaaiers vergelijken

Kies je het best voor een elektrische of een benzinemaaier? Welk model is het meest geschikt? Wij testten verschillende grasmaaiers, bekijk de resultaten in de vergelijker.

Vergelijk en kies

Robotmaaiers vergelijken

Als je het grasmaaien helemaal aan een robot wilt overlaten, kan dat! De initiële installatie vergt wel wat tijd, maar daarna hoef je zelf niets meer te doen. En de robotmaaiers doen degelijk hun werk.

Vergelijk en kies

Hogedrukreinigers vergelijken

Je kent wellicht de hogedrukreinigers van Kärcher maar er zijn ook andere degelijk hogedrukreinigers waarmee je je oprit, terras, fiets of auto goed kunt poetsen.

Vergelijk en kies