Persbericht

Testaankoop lanceert energiecontracten in samenwerking met Mega

24 mei 2023

Vanaf vandaag kan iedereen zich inschrijven voor een energieactie van Testaankoop en Mega. Testaankoop onderhandelde hiervoor voordelige tarieven én een cashback na 12 maanden voor zowel een variabel als een vast energiecontract. Na het voorbije jaar van onzekerheden op de energiemarkt is de consumentenorganisatie blij met de contracten, die openstaan voor leden en niet-leden.

Energiecontracten voor iedereen

Testaankoop ijvert al lang voor meer vaste contracten op de energiemarkt. Langzaamaan beginnen de energieleveranciers ze weer in hun aanbod op te nemen. Testaankoop maakte van deze situatie dan ook gebruik om de leveranciers tegen elkaar uit te spelen. Op deze manier kan de organisatie nu een voordelig vast en variabel energiecontract van Mega aanbieden.

De actie staat open voor alle consumenten, ze hoeven daarvoor geen lid te zijn van Testaankoop. Ook inwoners van Brussel en mensen die nu al lid zijn van Mega kunnen beslissen om over te schakelen naar een van de nieuwe contracten. Testaankoop geeft aan iedereen die in de actie stapt de garantie op een vlotte dienstverlening en de mogelijkheid om bij problemen zowel Testaankoop zelf als Mega te contacteren.

 

Actuele prijzen

Geïnteresseerden vullen op de website hun verbruik in en krijgen meteen een aanbod. De actie loopt 5 maanden, dus consumenten kunnen op elk moment in die periode beslissen om het contract af te sluiten. De prijzen worden trouwens iedere maand geactualiseerd, om zeker te zijn dat ze bij de voordeligste van de markt blijven.

Daarnaast krijgen alle deelnemers die na 12 maanden nog zijn aangesloten een cashback, die wordt verrekend met de jaarafrekening. “We zijn blij dat we in deze tijden aan iedereen de zekerheid kunnen bieden van een voordelig energiecontract”, zegt Laura Clays, woordvoerder van Testaankoop. “Dat er nood was aan zo’n voorstel vanuit onze organisatie, blijkt uit het succes van de voorinschrijvingen. Al meer dan 20.000 mensen hebben laten weten geïnteresseerd te zijn in deze actie.”

 

Inschrijving: http://www.testaankoop.be/energie-actie

Toegang pers

Om als journalist toegang te krijgen tot alle inhoud, vragen wij u ons een email te sturen.