Grasmaaiers

4  In het labo 77  Getest

Kies je het best voor een elektrische of een benzinemaaier? Welk model is het meest geschikt? Wij testten verschillende grasmaaiers, bekijk de resultaten in de koopwijzer.

Bekijk 81 Grasmaaiers
grasmaaiers

Batterij

Grasmaaiers Batterij

Een batterijmaaier is geschikt voor kleine tuinen omdat hij maar zo autonoom is als de batterij toestaat. Het voordeel is wel dat u zonder snoer meer bewegingsvrijheid geniet.

Bekijk 9 Grasmaaiers

Benzinegrasmaaier

Benzinegrasmaaier

Benzinemodellen hebben het voordeel dat er geen kabel in de weg kan zitten en ze hebben ook een grotere maaibreedte. Ze hebben ook een ruimer aanbod aan zelftrekkende modellen. Dit type is ideaal voor grotere tuinen.

Bekijk 30 Grasmaaiers

Elektrische grasmaaier

Elektrische grasmaaier

Elektrische grasmaaiers starten vlot, vergen weinig onderhoud, maken minder lawaai en zijn goedkoper dan benzinemodellen. Dit type grasmaaier is vooral ideaal voor kleinere tuinen en minder voor tuinen met veel hindernissen.

Bekijk 35 Grasmaaiers

Handmaaiers

Handmaaiers

Een handmaaier is ideaal voor kleine grasmatten met niet al te lang gras. Ze zijn relatief goedkoop en hebben weinig onderhoud nodig.

Bekijk 5 Grasmaaiers

Test-Aankoop raadt aan:

Enkel voor abonnees

Maak de beste keuze voor je grasmaaier dankzij Test Aankoop

Getest voor jou

Producten

Jaarlijks testen wij meer dan 1800 producten zodat je je beste keuze kunt maken.

Vind het perfecte product

Winkelkar

Kun je maar moeilijk een product uit de honderden kiezen? Aarzel niet langer! Kies het product dat het meest voldoet aan je wensen.

grasmaaier

Hoe kiest u een grasmaaier?

Alles wat u moet weten voor u een nieuwe grasmaaier koopt.

Naar de koopgids