Vragen ?
Test-Aankoop staat u graag bij voor:
- vragen & klachten
- juridisch & medisch advies


Nog geen lid ?
Bel ons vrijblijvend met de code "advies" op het nummer 02 542 32 00
en ontdek de voordelen van ons lidmaatschap.

De Test-Aankoop wereld:

Dit hebben we u te bieden.

  • Digitale magazines

Test Aankoop Digitaal

Je kunt onze tijdschriften ook in een aangepaste digitale lay-out lezen op je smartphone of tablet. Voor abonnees is dat volledig gratis. Zo ga je te werk:
 

Stap 1. Download de gratis app

Zoek de gratis applicatie Test Aankoop Digitaal in de App Store van Apple als je een iPad of iPhone gebruikt of de Google Play store als je beschikt over een Android toestel. Je kunt ook klikken op een van de links hieronder. Kies voor downloaden en installeer de app.
 

Stap 2. Meld je aan als abonnee

Aanmelden is kinderspel als je al geregistreerd bent op onze website en je je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord kent. Open het zijmenu in de applicatie door op dit symbool te klikken bovenaan links. Klik op account en vervolgens op aanmelden. Vul daar je gebruikersnaam en wachtwoord in. En je kunt meteen de artikels beginnen lezen van de tijdschriften waarop je geabonneerd bent. Je kent je gebruikersnaam niet meer?

In de meeste gevallen komt deze overeen met je e-mailadres. Je kunt deze ook terugvinden op je persoonlijke profielpagina op onze website, onder “persoonlijke informatie”. Of je kunt je gebruikersnaam opnieuw opvragen via mail door hier te klikken.

 Je kent je wachtwoord niet meer?

In dat geval dien je een nieuw wachtwoord aan te maken waarmee je dan voortaan kunt inloggen op onze website en jeaanmelden in de applicatie. Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

 Je bent abonnee, maar nog niet geregistreerd op onze website?

Dan zul je eerst onze registratieprocedure moeten doorlopen, om een gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord aan te maken. Hou ook je abonneenummer bij hand, want die zul je op een bepaald moment ook moeten invoeren. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je dan niet alleen aanmelden in de app, maar krijg je ook op onze website toegang tot alle informatie die exclusief is voorbehouden voor onze abonnees. Klik hier om je registratie te starten.

 Je bent op onze website geregistreerd met je Facebook of Twitter account?

Onze applicatie ondersteunt voorlopig nog niet het aanmelden met je sociale media account. Dus ook in dat geval dien je een wachtwoord aan te maken. Je kunt dat doen op je persoonlijke profielpagina op onze website (onder “persoonlijke informatie”).

 Je hebt geen abonnement op onze tijdschriften?

Ofwel kies je ervoor een abonnement te nemen op een of meer van onze tijdschriften. Neem daarvoor contact op met onze abonnementendienst op het nummer 02 542 32 00 of via e-mail.

Ofwel kun je losse digitale nummers aankopen vanuit de applicatie (€ 6,99 per nummer).

Vragen of hulp nodig

Hebt je vragen of hulp nodig bij het lezen van de digitale versie van onze tijdschriften of het gebruik van de applicatie, lees eerst de instructies in de applicatie zelf ("zo werkt de app" in het zijmenu). Vind je daar het antwoord niet, dan kun je altijd contact opnemen met onze abonnementendienst op het nummer 02 542 32 00 (van 9 tot 12.30 u. en van 13 tot 17 u., vrijdag tot 16 u.) of via e-mail.

Deze dienst
is enkel voorbehouden voor abonnees!

Al aangesloten?

Nog niet aangesloten?