Vragen ?
Test-Aankoop staat u graag bij voor:
- vragen & klachten
- juridisch & medisch advies


Nog geen lid ?
Bel ons vrijblijvend met de code "advies" op het nummer 02 542 32 00
en ontdek de voordelen van ons lidmaatschap.

De Test-Aankoop wereld:

Dit hebben we u te bieden.

  • Digitale magazines

Test Aankoop Digitaal

U kunt onze tijdschriften ook in een aangepaste digitale lay-out lezen op uw iPad of Android tablet. Voor abonnees is dat volledig gratis. Zo gaat u te werk:
 

Stap 1. Download de gratis app op uw tablet

Zoek de gratis applicatie Test Aankoop Digitaal in de App Store van Apple als u een iPad gebruikt of de Google Play store als u beschikt over een Android tablet of klik op een van de links hieronder. Kies voor downloaden en installeer de app.
 

Stap 2. Meld u aan als abonnee

Aanmelden is kinderspel als u al geregistreerd bent op onze website en u uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord kent. Open het zijmenu in de applicatie door op dit symbool te klikken bovenaan links. Klik op account en vervolgens op aanmelden. Vul daar uw gebruikersnaam en wachtwoord in. En u kunt meteen de artikels beginnen lezen van de tijdschriften waarop u geabonneerd bent. U kent uw gebruikersnaam niet meer?

In de meeste gevallen komt deze overeen met uw e-mailadres. U kunt deze ook terugvinden op uw persoonlijke profielpagina op onze website, onder “persoonlijke informatie”. Of u kunt uw gebruikersnaam opnieuw opvragen via mail door hier te klikken.

 U kent uw wachtwoord niet meer?

In dat geval dient u een nieuw wachtwoord aan te maken waarmee u dan voortaan kunt inloggen op onze website en u aanmelden in de applicatie. Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

 U bent abonnee, maar nog niet geregistreerd op onze website?

Dan zult u eerst onze registratieprocedure moeten doorlopen, om een gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord aan te maken. Hou ook uw abonneenummer bij hand, want die zult u op een bepaald moment ook moeten invoeren. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u zich dan niet alleen aanmelden in de app, maar krijgt u ook op onze website toegang tot alle informatie die exclusief is voorbehouden voor onze abonnees. Klik hier om uw registratie te starten.

 U bent op onze website geregistreerd met uw Facebook of Twitter account?

Onze applicatie ondersteunt voorlopig nog niet het aanmelden met uw sociale media account. Dus ook in dat geval dient u een wachtwoord aan te maken. U kunt dat doen op uw persoonlijke profielpagina op onze website (onder “persoonlijke informatie”).

 U hebt geen abonnement op onze tijdschriften?

Ofwel kiest u ervoor een abonnement te nemen op een of meer van onze tijdschriften. Neem daarvoor contact op met onze abonnementendienst op het nummer 02 542 32 00 of via e-mail.

Ofwel kunt u losse digitale nummers aankopen vanuit de applicatie (€ 6,99 per nummer).

Vragen of hulp nodig

Hebt u vragen of hulp nodig bij het lezen van de digitale versie van onze tijdschriften of het gebruik van de applicatie, lees eerst de instructies in de applicatie zelf ("zo werkt de app" in het zijmenu). Vindt u daar het antwoord niet, dan kunt u altijd contact opnemen met onze abonnementendienst op het nummer 02 542 32 00 (van 9 tot 12.30 u. en van 13 tot 17 u., vrijdag tot 16 u.) of via e-mail.

Deze dienst
is enkel voorbehouden voor abonnees!

Al aangesloten?

Nog niet aangesloten?