Info

Digitaal magazine

23 februari 2022

In onze applicatie krijg je met één klik toegang tot al onze koopwijzers, diensten en het meest recente consumentennieuws. Je kunt er uiteraard ook onze tijdschriften terugvinden in een aangepaste digitale lay-out. Voor abonnees is dat alles volledig gratis. Zo ga je te werk om de app te downloaden en je in te loggen als abonnee.

Veelgestelde vragen

Ken je je gebruikersnaam niet meer?
Je gebruikersnaam voor onze applicatie is dezelfde als degene die je gebruikt om in te loggen op de Test-Aankoopwebsite, en meestal is dat je e-mailadres. Ken je je gebruikersnaam niet meer dan kun je deze opnieuw aanvragen via e-mail.
Ken je je wachtwoord niet meer?
In dat geval dien je een nieuw wachtwoord aan te vragen waarmee je dan voortaan kunt inloggen op onze website en in de applicatie.  Vraag een nieuw wachtwoord aan.
Ben je abonnee, maar ben je nog niet geregistreerd op onze site?
Dan zul je eerst onze registratieprocedure moeten doorlopen, om een gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord aan te maken. Hou ook je abonneenummer bij hand, want die zul je op een bepaald moment ook moeten invoeren. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je dan niet alleen aanmelden in de app, maar krijg je ook op onze website toegang tot alle informatie die exclusief is voorbehouden voor onze abonnees. Start je registratie.
Ben je op onze site geregistreerd met je Facebook- of Twitter-account?
Onze applicatie ondersteunt voorlopig nog niet het aanmelden met je sociale media account. Dus ook in dat geval dien je een wachtwoord aan te maken. Je kunt dat doen op je persoonlijke profielpagina op onze website (ook te bereiken via "Mijn Test Aankoop in de app).
Heb je geen abonnement op onze tijdschriften?
Ofwel kies je ervoor een abonnement te nemen op een of meer van onze tijdschriften. Neem daarvoor contact op met onze abonnementendienst op het nummer 02 542 32 00. 

Ofwel kun je losse digitale nummers aankopen vanuit de applicatie (€ 6,99 per nummer).

Nog vragen of hulp nodig?

Heb je het antwoord niet gevonden op je vraag? Je kunt altijd contact opnemen met onze abonnementendienst op

02 542 32 00

(van 9 tot 12.30 u. en van 13 tot 17 u., vrijdag tot 16 u.)