Info

Digitaal magazine

23 februari 2022

In onze applicatie krijg je met één klik toegang tot al onze koopwijzers, diensten en het meest recente consumentennieuws. Je kunt er uiteraard ook onze tijdschriften terugvinden in een aangepaste digitale lay-out. Voor abonnees is dat alles volledig gratis. Zo ga je te werk om de app te gebruiken.

App gebruiken

1. Wat vind ik op het startscherm?

Vanop het startscherm kun je meteen doorklikken naar het meest recente consumentennieuws, je tijdschriften, onze koopwijzers, alle lopende acties, de contactnummers van al onze diensten, je persoonlijk ruimte en de catalogus van onze praktische gidsen.

 Nieuws

Hier vind je het meest recente consumentennieuws, met dagelijks nieuwe berichten. Wil je niets missen en meteen verwittigd worden als er een nieuw bericht wordt toegevoegd, zorg er dan voor dat de ontvangst van pushberichten voor deze app is ingeschakeld.

 Tijdschriften

Achter dit icoon vind je alle tijdschriften terug. Klik op de cover om de volledige inhoudspagina te raadplegen en vervolgens alle artikels online te lezen. Je kunt een nummer ook eerst downloaden zodat je het ook offline kunt lezen. Dat kan je op twee manieren doen. Je kunt klikken op het download-icoontje onderaan de cover. De download zal dan onmiddellijk starten. Je kunt ook je vinger even ingedrukt houden op de cover. Bevestig daarna de download. Je download zal nu starten. Wanneer de download voltooid is, verschijnt er een vinkje in de downloadknop.

Wil je een nummer verwijderen van je toestel, druk dan opnieuw gedurende 1 seconde op het coverbeeld, en bevestig het “verwijderen”. Wanneer dit is voltooid, zal onderaan opnieuw het download-symbool zichtbaar zijn.

Oudere nummers vind je onderaan de pagina terug in ons archief.

 Koopwijzers

Hier kun je snel al onze koopwijzers terugvinden. Handig wanneer je in de winkel staat en er nog even onze resultaten bij wilt halen.

 Contact

Zit je met een probleem en wil je ons advies? Via deze pagina vind je al onze telefoonnummers terug. Zo kom je meteen bij de juiste persoon terecht.

 Mijn Test Aankoop

Hier heb je toegang tot je persoonlijke ruimte. Je vindt er onder meer je lidnummer terug, kunt er bepaalde voorkeuren instellen voor zowel de app als onze website, en je favoriete producten en gebruiksprofielen, klachten en acties consulteren.

 Members Club

Hier krijg je rechtstreeks toegang tot de voordelen die je als Test-Aankoopabonnee geniet bij de Members Club.

 Onze acties

Via deze weg vind je een overzicht van al onze groepsaankopen, speciale acties, petities en juridische acties. 

 Gratis gids

Als abonnee kun je iedere maand één van onze praktische gidsen bestellen. Helemaal gratis. Bestel hem in een handomdraai via deze pagina.

Onderaan de pagina kun je doorklikken naar al onze sociale mediakanalen op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Welke andere functies vind ik terug in de menubalk?

Verder vind je onder de menubalk volgende functies:

 Aanmelden/afmelden

Via deze knop kun je je aan- of afmelden op de app. Maar je kunt dat natuurlijk ook doen via het beginscherm.

 Archief

Hier vind je alle eerder verschenen digitale tijdschriften vanaf januari 2018.

 Help

Heb je problemen met het inloggen of het gebruik van de app, dan vind je achter deze knop meer informatie.

 Privacy

Alle informatie over ons beleid inzake gegevensbescherming vind je hier terug.