Kleine elektrotoestellen

Kleine elektrotoestellen: onze vergelijkers

Ontdek onze verschillende vergelijkers op het gebied van keukenelektro: keukenrobots, airfryers, microgolfovens, ... en nog veel meer!

Onze vergelijkers

Magnetrons vergelijken

Bij de aankoop van een microgolf is het daarom belangrijk om te weten wat je met het toestel wilt doen. Wil je alleen opwarmen of ontdooien? Of ook een grill of warme lucht? Wij testten verschillende types microgolfovens zodat je de beste keuze kunt maken.

Vergelijk en kies

Airfryers vergelijken

Een airfryer is handig als je op je gezondheid wilt letten. Frietjes bakken met een airfryer is namelijk minder calorierijk en zorgt ook voor minder geur in huis dan een oliefriteuse.

Vergelijk en kies

Oliefriteuses vergelijken

Om de smaak te verkrijgen van de Belgische friet, kies je nog altijd het best voor een friteuse met olie. Deze friteuses zijn goedkoper maar iets minder gezond dan heteluchtfriteuses.

Vergelijk en kies

Keukenrobots zonder kookfunctie vergelijken

Keukenrobots zonder kookfunctie kunnen kloppen, mixen en kneden. Afhankelijk van de accessoires, kunnen ze soms ook hakken, snijden en raspen. Deze toestellen zijn ideaal om brooddeeg of andere bakbereidingen mee te bereiden.

Vergelijk en kies

Multicookers vergelijken

Waarom koop je een multicooker? Als je op zoek bent naar een toestel met verschillende kookprogramma's dat kan stomen, koken, frituren, braden, is een multicooker echt iets voor jou. Bekijk onze testresultaten om de beste multicooker te vinden die bij jou past.

Vergelijk en kies

Soepmakers vergelijken

Wij hebben een tiental toestellen getest om niet alleen velouté, soep met verse of diepvriesgroenten te maken maar ook om vruchtenmoes of smoothies te bereiden. Naast de prijs en de merken analyseerden we ook de veiligheid, het geluidsniveau en de bouwkwaliteit.

Vergelijk en kies

Broodmachines vergelijken

Vers brood zonder de deur uit te moeten, goedkoper dan brood uit de winkel en je keuken vult zich met een heerlijke bakgeur: brood bakken met je eigen machine biedt talrijke voordelen.

Vergelijk en kies

Espressomachines vergelijken

Zin om thuis een echte Italiaanse koffie te maken? Door de hoge druk waarbij de koffie gezet wordt, is de smaak bij een espressomachine intenser. Wij testen er verschillende: machines met capsules, pistonmachines en volautomatische toestellen.

Vergelijk en kies

Koffiemachines met filter vergelijken

Voor wie snel meerdere koppen koffie moet schenken of voor de koffiefanaat is een koffiemachine met filter een goed idee. Wij hebben een veertigtal toestellen getest op het vlak van onder andere het energieverbruik, de algemene prestaties, de snelheid waarmee ze koffie zetten, het gebruiksgemak en de smaak van de koffie.

Vergelijk en kies

Keukenweegschalen vergelijken

Een nauwkeurige weegschaal is onmisbaar in de keuken, vooral als je graag taarten en andere zoete lekkernijen bakt. We gingen op zoek naar de handigste en betrouwbaarste exemplaren.

Vergelijk en kies