Nieuws

Jouw feedback over de streamingdienst Stievie

30 april 2018

De afgelopen maanden zagen we zeer veel klachten verschijnen over Stievie en Stievie Premium. Via deze peiling willen we een concreter beeld krijgen van het aantal getroffen gebruikers, en wat voor hen belangrijk is. Gebruik jij deze streamingdienst, of heb je er in het verleden gebruik van gemaakt? Dan zijn we geïnteresseerd in jouw feedback!

Stievie (en de betalende versie Stievie Premium) is een streamingdienst van de Medialaan Groep die je kunt gebruiken als alternatief voor een televisieabonnement om digitaal tv te kijken.

We stelden de jongste tijd echter vast dat er bij ons contact center en op sociale media erg veel mensen klagen over de werking van de applicatie. Naast ergernissen over de verplichte reclame, zijn er veel klachten over storingen en over de app die crasht tijdens het kijken.

Om die reden organiseren we een kleine peiling om een concreter beeld te krijgen van het aantal getroffen gebruikers, en wat voor hen belangrijk is.

De informatie die we ontvangen zullen we gebruiken in een volgende publicatie over streamingdiensten. Daarnaast zal deze feedback ons de mogelijkheid bieden om naar de Medialaan Groep te stappen en hen aan te zetten om hun dienstverlening te verbeteren.