Nieuws

Black Friday-deal: LG-tv niet interessant bij Exellent

Exellent pakt uit met een korting van 100 euro op een TV LG LQ49NAN0816NA (kleinste toestel op de foto hieronder), geldig tot 30 november. De prijs gaat van € 799 naar € 699. Het is beter dan niets, maar onze prijzenjagers hebben voor jullie betere deals gevonden. 

19 november 2020

De beste prijs is het echter niet, want bij heel wat concurrenten vind je deze tv tegen betere condities. Zo noteerden we onder meer bij Vanden Borre, Krëfel en Artencraft een prijs van € 599.

Vergelijk de prijzen voor dit toestel

Opmerkelijk is wel dat Exellent de prijs van €799 nooit echt heeft gebruikt. In september betaalde je € 649 voor deze LG-tv, in oktober lag de prijs dan weer op € 749 om nadien, vanaf 1 november, te zakken naar € 699. Er wordt wel bij vermeld dat het de adviesprijs is, maar daarmee wordt deze promotie toch wat “opgeblazen”. Hieronder zie je hoe de prijs de voorbije maanden evolueerde.

Exellent zelf meldt op zijn website dat de prijs intussen 609 euro bedraagt en het item niet meer online verkrijgbaar is. 

Wil je weten waar er dezer dagen wel zaakjes te doen zijn? Check dan zeker ons Black Friday-platform, waar we de promoties opvolgen en aangeven waar de opportuniteiten liggen op basis van onze testresultaten.

Naar het black friday-platform