De optimale beeldinstelling voor je televisie

De fabrieksinstellingen (contrast, helderheid, kleur, ...) van je televisie zorgen vaak niet voor de beste beeldkwaliteit. In het labo hebben onze experts de optimale beeldinstellingen bepaald voor de tv’s van de laatste 5 jaar. Dankzij deze instellingen kun je je beeldkwaliteit met gemiddeld 30% verhogen!

Er zijn 5931 beeldinstellingen beschikbaar.

Zoeken op naam:

Of

Zoeken op merk en model:


Meer informatie

De fabrieksinstellingen (contrast, helderheid, kleur, ...) van je televisie zorgen vaak niet voor de beste beeldkwaliteit. In het labo hebben onze experts de optimale beeldinstellingen bepaald voor de tv’s van de laatste 5 jaar. Dankzij deze instellingen kun je je beeldkwaliteit met gemiddeld 30% verhogen!

Hoe de beeldinstellingen aanpassen?
Je kunt het model van je televisie vinden op de achterkant van het scherm. Als je model ouder is dan 5 jaar, zal deze waarschijnlijk niet aanwezig zijn in onze database.

Tip!
Voordat u de huidige beeldinstellingen verandert kunt u het best eerst de taal veranderen naar het Engels. Maak dan de nodige aanpassingen volgens de parameters die hieronder staan aangegeven. Daarna kunt u opnieuw uw taal naar keuze selecteren. De instellingen moeten hierna niet meer worden aangepast. Ze bieden een betere beeldkwaliteit dan de vooraf gedefiniëerde beeldmodussen (muziek, film, levendig, enz...) van uw televisie.

Opgelet: bij deze optimale instellingen zal uw televisie over het algemeen meer elektriciteit verbruiken dan in eco-modus.

the selected television
ONZE TESTRESULTATEN
Bouwjaar
Schermgrootte
Eindbeoordeling
Aansluiting en tuners
Beeldkwaliteit
Geluidskwaliteit
Smart tv
Gebruiksgemak
Energieverbruik

Exclusieve toegang

Dankzij de steun van onze leden kunnen we 100% onafhankelijke testen uitvoeren & de beste - en slechtste - producten vinden in onze missie om consumenten te informeren in hun keuze. Steun ons en word vandaag nog lid voor slechts €2 tijdens de eerste 2 maanden.

DE IDEALE INSTELLING VOOR UW TELEVISIE
Preset
Brightness
Sharpness
Kleurtemperatuur
Colour Temp / Tint
Contrast
Colour Sat.
Backlight
Options