Nieuws

VOO verhoogt 'oude' tarieven, zo kun je besparen

23 september 2020

Vanaf 1 oktober verhoogt de Waalse kabeloperator VOO de prijzen van een hele reeks ‘oude’ tarieven en bundels. Heb jij nog zo’n tarief of bundel, dan loont het misschien de moeite te vergelijken opdat je kan besparen. Je opties op een rijtje.

Gemiddeld 3,32% duurder

VOO zal vanaf 1 oktober enkel die tarieven en bundels duurder maken die nieuwe klanten niet meer kunnen afnemen. In het verleden hebben we al vaak gezien dat operatoren dat doen voor hun ‘oude’ tarieven en bundels om zo hun nieuwe aanbod aantrekkelijker te maken. Daarnaast verhoogt VOO de abonnementskosten voor analoge en digitale televisie en de maandelijkse huurkosten voor de VOOcorder en Box évasion.

We zochten uit wat dit concreet voor jou als VOO-klant betekent.

Vanaf 1 oktober worden de prijzen van ‘oude’ abonnementen voor vaste telefonie, internet en duo- en trio-bundels met 3,40 % verhoogd. De prijzen van de abonnementen voor analoge televisie en de huurkosten voor de VOO-decoders worden gemiddeld 3 % duurder. Voor de duurste bundels loopt de prijsverhoging op tot € 2 per maand. Alle details van de tariefverhoging kan je hier terugvinden.

Details van de tariefverhoging

Niet akkoord? Aarzel niet om over te stappen!

Wanneer je operator zijn tarieven aanpast, heb je het recht om gratis over te stappen naar de concurrentie tot de eerste dag van de maand die volgt op de maand waarin het nieuwe tarief van kracht is.

Concreet heb je tot en met maandag 30 november om zonder enige kost je abonnement bij VOO op te zeggen en naar een andere operator over te stappen. Beschik je over een contract van onbepaalde duur, dan kun je overigens op eender welk moment gratis je contract opzeggen.

Wil je de ideale operator vinden voor jou en je familie? Surf dan nu naar onze koopwijzer telecompacks en ontdek voor welk abonnement je het best kiest.

Onze koopwijzer telecombundels