Nieuws

Mobile Vikings: goedkoper internet thuis voor jou?

14 juni 2022

Mobile Vikings, bekend om zijn voordelige mobiele abonnementen, biedt vanaf 14 juni ook abonnementen voor internet bij je thuis aan. Sinds de overname vorig jaar door Proximus is dit de eerste grote vernieuwing in het aanbod van Mobile Vikings.

Switchen via Test Aankoop

Via het Proximus-netwerk zal Mobile Vikings twee internetabonnementen aanbieden. Het basisabonnement (Unlimited Fast Internet) zal € 38 per maand kosten en biedt naast een onbeperkte downloadcapaciteit een maximumsnelheid van 100 Mbps. Het abonnement Unlimited Superfast Internet zal € 53 per maand kosten en daarbij geniet je in theorie tot 1 Gbps downloadsnelheid als je aangesloten bent op het Proximus Fibernetwerk. 

Ben je al mobiele klant of wil je er een mobiel abonnement bijnemen, dan krijg je een korting van € 3 op de maandelijkse kostprijs van het internetabonnement. 

Bekijk en vergelijk alle details van de aanbiedingen van Mobile Vikings en andere operatoren met onze tariefvergelijker internetabonnementen en bundels.

Onze koopwijzer telecombundels

Elders goedkoper? 

Ja en neen! Scarlet Loco, United Telecom Surf@Home VDSL en EDPnet VDSL XL zijn goedkopere internetabonnementen waarmee je onbeperkt kan surfen, maar de maximale snelheden (download en upload) liggen er veel lager. In vergelijking met de grotere internetaanbieders als Orange, Proximus en Telenet is het internetaanbod van Mobile Vikings wel duidelijk goedkoper.

Vindt hier alle details van onze vergelijking voor internetabonnementen.

Alle details prijsvergelijking internetabonnementen

Topsnelheid thuis en flinke pot data voor onderweg? 

Dan ben je met een bundel internet en mobiel bij Mobile Vikings aan het juiste adres. Zo krijg je voor € 79 per maand toegang tot onbeperkt internet thuis met snelheden voor download tot 1 Gbps en voor upload tot 500 Mbps via het fibernetwerk. Je mobiel abonnement biedt tot 50 Gb surfvolume aan volle snelheid. Bij Orange ben je voor een soortgelijke bundel € 82 per maand kwijt, bij Telenet en Proximus betaal je respectievelijk € 86 en € 86,99 per maand.

Vindt hier alle details van onze vergelijking voor bundels met internet en mobiel.

Alle details prijsvergelijking bundels met internet en mobiel