Wearables

39  Getest

Activity trackers zijn slimme toestellen die bijhouden hoeveel je beweegt en hoeveel calorieën je verbrandt. Sportwatches hebben nog extra functies: zoals het meten van je hartslag of je slaapritme,... Of misschien is een volwaardige smartwatch eerder iets voor jou? Vergelijk de verschillende wearables die wij hebben getest en maak je keuze!

Bekijk 39 Wearables
Koopwijzer activity trackers

Fitness tracker

fitness trackers

Een fitness tracker is gericht op het meten van sportprestaties en uw gezondheid. Ze meten het aantal stappen, hoeveel calorieën u verbrandt en zetten u aan om meer te bewegen.

Bekijk 15 fitness trackers

Sportwatch

sportswatch

Een sportwatch is uitgerust met een gps waarmee u met precisie uw sportactiviteiten kunt bijhouden of de voortgang van uw prestaties kunt opvolgen. Over het algemeen hebt u uw smartphone niet nodig om het te laten werken.

Bekijk 16 sportwatches

Smartwatch

smartwatches

Een smartwatch is een 'slimme' horloge dat rechtstreeks in verbinding staat met uw smartphone. U kunt er allerlei soorten meldingen mee ontvangen: SMS, mails, social media updates,...

Bekijk 8 smartwatches

Test Aankoop raadt aan:

Enkel voor abonnees

Maak de beste keuze voor je wearable dankzij Test Aankoop

Getest voor jou

Producten

Jaarlijks testen wij meer dan 1800 producten zodat je je beste keuze kunt maken.

Vind het perfecte product

Winkelkar

Kun je maar moeilijk een product uit de honderden kiezen? Aarzel niet langer! Kies het product dat het meest voldoet aan je wensen.