Nieuws

Wandelaars gezocht die gps-apps gebruiken

06 maart 2016
Wandelaars

Gebruikt u uw smartphone of tablet als gps tijdens het wandelen? Test Connect kan uw ervaring gebruiken! Voor een artikel in ons juli-nummer zijn we op zoek naar goede wandelapps, -sites en andere tips. Deel uw suggesties en maak kans op een unieke Test Connect Powerbank.

Smartphone of tablet kunnen een handige hulp zijn tijdens het maken van een wandeling. Met de juiste app zijn ze immers prima en gratis te gebruiken als wandelkaart. Bent u het spoor even bijster dan helpen ze snel de weg terug te vinden. Of u gebruikt ze, net als een auto-gps, om tijdens de hele wandeling op het juiste pad te blijven.

In het juli-nummer van Test Connect willen we onze lezer tonen hoe hij zijn tablet of smartphone optimaal kan inschakelen als wandelhulpje. Daarvoor zijn we niet alleen op zoek naar de sites met de mooiste wandelingen maar ook naar apps die zich de beste wandelpartner tonen.

Help ons!

Bent u zelf een fervent wandelaar en hebt u hiermee al ervaring? Deel dan uw apps, sites of interessante verhalen met ons via redactie.testconnect@test-aankoop.be. Haalt uw tip het magazine dan wint u een unieke Test Connect Powerbank. Veel succes!